Godine im nisu važne!

Mlađahna djevojka uspješnog producenta pokazala zgodno tijelo u mini bikiniju: ''Sve je sigurniji da je to to''

Ryan Seacrest i Aubrey Paige - 4 Ryan Seacrest i Aubrey Paige - 4 Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Seacrest i Aubrey Paige - 4 Ryan Seacrest i Aubrey Paige - 5 Ryan Seacrest i Aubrey Paige - 4 Ryan Seacrest i Aubrey Paige - 3 Ryan Seacrest i Aubrey Paige - 2 Ryan Seacrest i Aubrey Paige - 1 Ryan Seacrest i Aubrey Paige - 5 Ryan Seacrest i Aubrey Paige - 4 Ryan Seacrest i Aubrey Paige - 3 Ryan Seacrest i Aubrey Paige - 2 +9 Ryan Seacrest i Aubrey Paige - 5 Galerija

Poznati holivudski producent Ryan Seacrest i njegova djevojka Aubrey Paige viđeni su kako uživaju na jahti na Ibizi.

Poznati holivudski producent Ryan Seacrest i njegova djevojka Aubrey Paige viđeni su na odmoru na Ibizi, a par je uživao u plovidbi luksuznom jahtom dok su ih s obale pokušali uhvatiti paparazzi.

Pogledaj i ovo showbuzz Mama i tata nisu oduševljeni Keeping Up With The Beckhams? Ideja ih baš i nije oduševila

Producent showa obitelji Kardashian i 23 godine mlađa djevojka provodili su vrijeme fotografirajući se mobitelom, a mlađahna ljepotica pokazivala je svoje zgodno tijelo u crnom kupaćem kostimu iako se ni za njezina starijeg dečka ne može reći da izgleda loše.

''Ryan je sve sigurniji da on i Aubrey imaju ono što treba za dugoročnu vezu'', rekao je nedavno blizak izvor za US Weekly.

''On se želi smiriti i osnovati obitelj. Nikad ne bi izlazio s nekim tko nema potencijala za ozbiljnu vezu'', rečeno je.

Ryan je izvršni producent emisija obitelji Kardashian i hvaljeni holivudski producent, dok je Aubrey navodno konobarila prije nego što se probila u modnu industriju.

Paige i Seacrest svoju su vezu objavili početkom ove godine, a zajedno su od 2021.

Aubrey je prvu fotografiju s producentom objavila na Novu godinu rekavši kako joj je najbolji dio stare godine bio upoznavanje ovog muškarca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aubrey Paige ♏️ (@aubreypaige_)

Mnogi su se u komentarima protivili njihovoj vezi s obzirom na veliku razliku u godinama - a baš poput mnogih holivudskih parova - ni ovaj se previše ne osvrće na zle jezike te uživa u svojoj ljubavi.

Ryan je poznat po vezama s mnogo mlađim djevojkama, pa je tako bio u vezi s Julianne Hough, koja je bila mlađa 13 godina, a neposredno prije Paige izlazio je sa 17 godina mlađom Shaynom Taylor.

Par se prvi put pojavio zajedno u javnosti na premijeri filma Jennifer Lopez ''Halftime'', a golupčići su zaljubljeno i sretno pozirali pred okupljenim fotografima.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 4 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 1 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 3 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 2 +15 Enis Bešlagić (FOTO: Instagram) Celebrity Kći Enisa Bešlagića izrasla je u pravu ljepoticu, a pažnju je krala i supruga glumca, koju ne viđamo često!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +22 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput u badiću zanimljivog kroja pokazala nikad tanji struk, izrez s prednje strane pokazao se kao pun pogodak!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene