Malo se iznenadio

Pogledajte preslatki trenutak princa Williama s malom bebom, ni sam nije znao što ga je snašlo: "Vrati mi ga natrag!"

Princ William Princ William Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William - 1 Princ William - 4 Princ William - 2 Princ William - 3 Princ William i princ George - 5 Princ William i princ George - 6 Princ William i princ George - 1 Princ William Kate Middleton i princ William - 4 Kate Middleton i princ William - 2 +20 Kate Middleton i princ William - 5 Galerija

Princ William stigao je u Singapur gdje će prisustvovati dodjeli Earthshot nagrada, a gdje se susreo i s obožavateljima koji su ga lijepo dočekali.

Britanski princ William ovih je dana doputovao u Singapur, gdje su mu obožavatelji priredili srdačnu dobrodošlicu, ali i gdje se našao u skroz neočekivanoj situaciji i to zbog osmomjesečne bebe.

41-godišnjeg Williama dočekale su stotine kraljevskih obožavatelja, uključujući i dijete koje ga je nježno ugrizlo za prst i iznenadilo ga, a slatki trenutak zabilježili su i fotografi koji su se tamo našli.

"Trebam svoj prst, trebam svoj prst natrag!", rekao je William djetetu sa smiješkom.

Kasnije je čavrljao s nešto većeom djecom i snimao selfije s onima koji su ga željno čekali u zračnoj luci, dok mu je društvo pravila ministrica vanjskih poslova Sim Ann.

Ovogodišnja nagrada Earthshot bit će rijetka ceremonija kojoj William prisustvuje bez svoje supruge, Kate Middleton koja je ostala kod kuće sa svoje troje djece, jer pomaže Georgeu u učenju za važne ispite.

Desetogodišnji princ, koji pohađa 6. razred pripremne škole Lambrook u Berkshireu, uskoro će polagati prijemne ispite u svoju buduću privatnu školu, gdje će se testirati matematika, engleski i verbalno zaključivanje.

William je inače u kraljevski posjet Singapuru stigao zbog dodjele godišnje nagrade Earthshot, na kojoj će najaviti sljedeću skupinu tvrtki i izumitelja kojima će biti uručeno milijun funti za promicanje njihovih ekoloških ideja i razgovarati s prethodnim dobitnicima.

"Zdravo Singapure. Fantastično je vratiti se u Singapur na ovogodišnju ceremoniju dodjele Earthshot nagrade, nakon jedanaest godina. Odvažna vizija Singapura da bude predvodnik ekoloških inovacija postavlja standard koji drugi trebaju slijediti. Zahvalan sam narodu Singapura što su nas ugostili ovaj tjedan. Neka svi crpe inspiraciju iz fantastičnog posla koji se ovdje obavlja dok slavimo ovogodišnje finaliste Earthshot Prizea", napisao je William na platformi X.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Vitasović Alen Vitasović Alen Vitasović - 2 Alen Vitasović - 1 +26 Alen Vitasović Celebrity Alen Vitasović završio u bolnici pa poduzeo korak koji je rastužio njegove fanove: "Ipak, jak sam ja, nije mi prvi put"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Petra i Luka Nižetić s Lanom Jurčević In Magazin: Petra Nižetić sa dizajnericom Monikom Sablić - 7 In Magazin: Petra Nižetić sa dizajnericom Monikom Sablić - 5 In Magazin: Petra Nižetić sa dizajnericom Monikom Sablić - 3 +21 Luka i Petra Nižetić - 1 Celebrity Sestra Luke Nižetića nakon tri godine vratila se na društvene mreže i odmah objavila jednu važnu novost!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene