oglasili se i iz palače

Princ William iznenada donio odluku koja je zabrinula javnost, ima li to veze s njegovom suprugom Kate?

Princ William Princ William Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William Kate Middleton i princ William - 1 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William Princ William - 1 Princ William - 2 Princ William - 3 Kralj Charles i princ William Kralj Charles i princ William Kralj Charles i princ William +19 Princ William - 2 Galerija

Princ William u posljednji trenutak otkazao je planirani kraljevski angažman, što je napravio i kad je njegovoj supruzi Kate Middleton dijagnosticiran rak.

Princ William je u posljednjem trenutku otkazao službeni put na koji je trebao ići 23. svibnja, prenosi britanski Hello!

Oko svega su se i kratko oglasili iz Buckinghamske palače.

"Nažalost, moramo pomaknuti termin i jako nam je žao zbog svih onih koji su ondje već doputovali", poručili su iz palače i nisu pojasnili što je posrijedi.

Ova odluka je donesena je nakon što su kralj Charles III. i kraljica Camilla najavili promjene svojih vlastitih rasporeda i to nakon što je britanski premijer Rishi Sunak otkrio da će se opći izbori održati 4. srpnja ove godine.

Zadnji put je princ William ovako naprasno otkazao planirani angažman kad su liječnici njegovoj supruzi Kate Middleton dijagnosticirali rak, a tada je preskočio dolazak na misu zadušnicu za grčkog kralja Konstantina iz, kako se navodilo, "osobnih razloga".

Nagađa se i kako će princ idućeg tjedna uzeti kratku pauzu od obaveza, kako bi proveo vrijeme sa svojom djecom tijekom školskih praznika.

William je ovog tjedna bio domaćin tradicionalne zabave u vrtu Buckinghamske palače, na koju je došao bez supruge Kate.

Podsjetimo, princeza od Walesa Kate Middleton je prije tri mjeseca objavila da boluje od raka, a otada se više nije pojavljivala u javnosti i ne zna se ništa o njezinu stanju i oporavku.

Pogledaji ovo Kate Middleton i princ William - 3 Celebrity Bliska prijateljica Kate Middleton otkrila je detalje iz braka princeze otkako je bolesna: ''Prolaze kroz pakao...''

Pogledaji ovo Prince William - 6 Celebrity Princ William razbjesnio je kraljevske fanove, dok je njegova kći slavila rođendan, evo gdje je on uhvaćen

Pogledaji ovo Kate Middleton i princ William Celebrity Kate i William povodom 13 godina braka objavili neviđenu fotografiju s vjenčanja, fanovi se prepali zbog jednog detalja: ''Zašto, zaboga?''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson i Sandra Perković Marko Perković Thompson i Sandra Perković Marko Perković Thompson i Sandra Perković Sandra Perković +27 Sandra Perković i Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Tko je samozatajna Thompsonova supruga? Rijetko je imamo priliku vidjeti, a jedna od njegovih najljepših pjesama posvećena je baš njoj!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Morić i Fabrizio Corona - 1 Nina Morić i Fabrizio Corona - 2 Nina Morić i Fabrizio Corona - 3 Nina Morić i Fabrizio Corona - 4 +26 Nina Morić - 13 Celebrity Naša kontroverzna manekenka obrušila se na bivšeg supruga s kojim je imala skandalozan brak: "Natjerao me da se slikam gola, puno sam plakala"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene