Identične!

Osvanule prve paparazzo fotografije princa Harryja i malene Lilibet, na njegovoj mezimici svi su odmah uočili dobro poznat detalj!

Princ Harry Princ Harry Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Princ Harry u crvenim sandalicama - 2 Princ Harry u crvenim sandalicama - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princeza Lilibet s roditeljima - 2 Princeza Lilibet s roditeljima - 1 Princ Harry i Meghan Markle s djecom Princeza Lilibet s roditeljima Meghan Markle sa sinom Archiejem i majkom Dorijom Ragland Meghan Markle i Archie (Foto: Getty Images) +20 Prince Harry i Meghan Markle Galerija

Princ Harry i njegova kći Lilibet prvi put su snimljeni zajedno u javnosti, i to na proslavi Dana neovisnosti u Montecitu.

Princ Harry pojavio se u javnosti prvi put sa svojom kćeri, malenom Lilibet, a zajedno su snimljeni na paradi povodom američkog Dana neovisnosti u Montecitu.

Paparazzi su ih uhvatili kako se šeću bez Meghan Markle i malenog Archieja, pa se pretpostavlja kako je to bio njihov solo izlazak. Lilibet je bila odjevena u bijelu haljinu s plavim cvjetićima, bijele čarapice do koljena i crvene cipelice, a kosu je imala skupljenu u dva repića. Harry je pak pokušao proći neprimijećeno ispod šilterice i sunčanih naočala, ali to mu nije pošlo za rukom.

A ono što su obožavatelji kraljevske obitelji odmah uočili upravo su Lilibetine crvene cipelice, koje su identične onima koje je Harry kao dječak nosio na jednom od obiteljskih portreta. Točnije, riječ je o fotografiji iz 1986. godine na kojoj su prinčevi Harry i William, kralj Charles i pokojna princeza Diana.

Fotografije pogledajte OVDJE.

A dok je Harry svojoj dvogodišnjoj mezimici pokazivao paradu, njegov otac, kralj Charles, pripremao se za jedan od najvažnijih trenutaka svoje vladavine, drugu krunidbu u zemlji koju je njegov voljeni drugi sin nekoć zvao domom.

Naime, kralju Charlesu i kraljici Camilli odana je počast na prestižnom događaju u katedrali St. Giles, kojem su nazočili viši članovi kraljevske obitelji, ali ovaj put bez Harryja.

On je prisustvovao očevoj službenoj krunidbi, prvoj u Ujedinjenom Kraljevstvu u dugih 70 godina, ali vratio se u SAD samo nekoliko sati nakon svečanosti kako bi proslavio rođendan svog sina Archieja, koji je bio na isti dan.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 3 +25 Albina Grčić - 1 Celebrity Kakvo tijelo Albina ima: Zbog mini topića i ove fotografije svi koji su je vidjeli složili su se u jednom!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić Jelena Planinić +12 Zdravko Mamić Celebrity Mamićeva nova partnerica objavila njihovu fotografiju i pokazala kako provode slobodno vrijeme, svi hvale njezinu ljepotu, ali dotakli su se i njega!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene