Skandal trese dvor

Kraljevska obitelj užasava se novih dokaza protiv princa, zahuktava se cijela priča oko seks-afere

Princ Andrew (Foto: Getty Images) Princ Andrew (Foto: Getty Images) getty images 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Andrew (Foto: Getty Images) Princ Andrew (Foto: Getty Images) Princ Andrew (Foto: AFP) Princ Andrew (Foto: AFP) Princ Andrew i princ Charles (Foto: AFP) Princ Andrew (Foto: AFP) Princ Andrew i kraljica Elizabeta II. (Foto: AFP) Princ Andrew i princ Charles (Foto: AFP) Prosvjed u Washingtonu (Foto: Andrew CABALLERO-REYNOLDS / AFP) Sarah Ferguson i princ Andrew (Foto: AFP) +2 Sarah Ferguson i princ Andrew (Foto: Profimedia) Galerija

Pedofilska afera u koju je uvučen princ Andrew se zahuktava.

Posljednjih su se mjeseci tabloidi raspisali o pedofilskoj aferi u kojoj je ključni akter bio Jeffrey Epstein, pokojni milijunaš i osuđeni pedofil koji je podvodio i seksualno zlostavljao maloljetnice godinama. Epstein si je nedavno oduzeo život dok je čekao suđenje za seksualno iskorištavanje i trgovanje maloljetnicama u seksualne svrhe, no cijela priča nije završena. 

Pogledaj i ovo Jeffrey Epstein (Foto: AFP) i drugi moćnici strahuju Loše vijesti za kraljičinog sina: Uhićena bogatašica će otkriti detalje o zlostavljanju maloljetnica u koje je upleten?

Naime, Epsteinov je slučaj inkriminirao je i cijeli niz uglednika za koje postoji mogućnost da su s njime sudjelovali u podvođenju maloljetnica.

Bill Clinton, Donald Trump, Woody Allen, a i princ Andrew neki su od najitnimnijih Epsteinovih prijatelja, a šuška se da će se i nad njima provesti istraga o upletenosti u pedofilske seksualne skandale. Za sada se na meti medija najviše našao princ Andrew, samozatajni sin kraljice Elizabete i brat princa Charlesa. 

Buckinghamska je palača sve optužbe negirala, no teško je ušutkati mlade dame koje tvrde da su kao maloljetnice bile predane u ruke pohotnom princu da radi s njima što želi. 

Ovih se dana situacija dodatno zahuktala zbog informacija o tome da je princ redovito odlazio u vilu u kojoj je Epstein zlostavljao djevojke.

U medijima su se pojavile tvrdnje bivšeg člana posluge Epsteinove vile da je često viđao princa Andrewa u vili, pa čak i kada Epstein nije bio tamo. Princ se, kako tvrdi neimenovani izvor, u vili znao zadržati po nekoliko dana.

"Nisam ni u jednoj fazi ograničenog vremena koje sam proveo s njim vidio, svjedočio ili sumnjao u neko takvo ponašanje koje je nakon toga dovelo do njegova uhićenja i osude", kazao je ranije princ o slučaju Epstein, no u međuvremenu su još dvije mlade dame rekle kako su početkom 2000-ih spavale s princem te da je on znao da nemaju ni 18 godina. 

Iako se za sada čini kako Buckinghamska palača čvrsto štiti svog inkiminiranog člana, navodno princ Charles nije nimalo zadovoljan skandalom u koji se upleo njegov mlađi brat, a užasava se i pomisli da se protiv njega otvori službena istraga zbog pedofilije. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik (Foto: Facebook) Ella Dvornik (Foto: Facebook) Ella Dvornik (Foto: Facebook) Ella Dvornik (Foto: Instagram) +6 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Celebrity Ella Dvornik na presladak način najavila prinovu u obitelji: "Više ljubavi, manje sna"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene