i drugi moćnici strahuju

Loše vijesti za kraljičinog sina: Uhićena bogatašica će otkriti detalje o zlostavljanju maloljetnica u koje je upleten?

Jeffrey Epstein (Foto: AFP) Jeffrey Epstein (Foto: AFP) Afp 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jeffrey Epstein (Foto: AFP) Galerija

Ghislaine Maxwell je navodno podvodila maloljetnice pokojnom financijeru Jeffreyju Epsteinu i drugim moćnicima.

Ghislaine Maxwell (58) pristala je na potpunu suradnju s FBI-om i otkrit će imena upletenih u iskorištavanje i seksualno zlostavljanje maloljetnica zbog čega su moćnici u strahu, pišu strani mediji. 

Pogledaj i ovo showbuzz novi udarac za princa Nema kraja užasnim detaljima iz "kuće horora": Nakon lutke nalik njemu otkriven i njegov veliki fetiš

Kći pokojnog britanskog tajkuna Roberta Maxwella uhićena je u četvrtak zbog seksualne trgovine u svom domu u New Hampshieru. Ghislaine čeka daljnja procedura na sudu u New Yorku jer je podvodila maloljetnice, od kojih su neke imale 14 godina, bliskom prijatelju, pokojnom Jeffreyju Epsteinu i drugim moćnicima.

Pripadnica britanskog visokog društva možda će čak završiti u istom zatvoru na Manhattanu u kojem je bio osuđeni zlostavljač Jeffrey i u njemu umro. Maxwell je suočena bi mogla dobiti najstrožu kaznu od 35 godina zatvora što znači da bi tek izašla kad bi imala 93 godine. 

Pojavila se informacija da se vrši pritisak i na princa Andrewa koji je bio blizak prijatelj s Epsteinom, ali i Ghislaine da svjedoči o svemu što se događalo tijekom njihovih druženja. Ipak, ne zna se hoće li on to zaista učiniti. 

Virginia Roberts Giuffre, koja je optužila Epsteina za seksualno zlostavljanje te princa Andrewa rekavši da je imala seksualni odnos s njima početkom 2000-ih, proslavila je uhićenje Ghislaine i nazvala je podmuklim stvorenjem koje zaslužuje biti zatvoreno. Princ je negirao njezine optužbe i rekao da se ne sjeća kako ju je upoznao. 

Bivši Epsteinov zaposlenik Steven Hoffenberg rekao je za The Sun da bivša djevojka osuđenog pedofila zna sve o tome što se događalo s maloljetnicama i potpuno će surađivati s FBI-om. Dodao je kako je puno ljudi zabrinuto zbog onog što bi mogla otkriti. 

"Surađivat će i biti važna za uhićenje mnogih moćnika. Princ Andrew je definitivno jako zabrinut", ispričao je. Izvori za Daily Mail su ranije rekli da je Andrew zbunjen jer tužitelji žele razgovarati s njim. 

Inače, princ Andrew je jedno od četvero djece britanske kraljice Elizabete II. Osim njega, ima kćer, princezu Anne te sinove, prinčeve Charlesa i Edwarda. 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene