Tužna vijest

Preminuo poznati srpski dizajner i stilist, koji je rođen u Hrvatskoj, a u Beogradu je izgradio karijeru

Saša Vidić - 10 Saša Vidić - 10 Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Vidić - 2 Saša Vidić - 1 Saša Vidić - 9 Saša Vidić - 4 Saša Vidić - 3 Saša Vidić - 5 Saša Vidić - 6 Saša Vidić - 7 Saša Vidić - 8 Saša Vidić - 10 +0 Saša Vidić - 11 Galerija

Saša Vidić preminuo je u bolnici u Beogradu, gdje je dovezen u teškom stanju, nakon što ga je njegova obitelj pronašla bez svijesti.

Poznati srpski stilist i modni dizajner Saša Vidić preminuo je 52. godini u KBC "Bežanijska kosa" u Beogradu, piše Nova.rs.

U bolnicu je primljen proteklog tjedna, u jakom lošem zdravstvenom stanju, i tamo je bio priključen na respirator, a imao je i početnu fazu sepse.

Prethodno su ga članovi obitelji pronašli bez svijesti u njegovu stanu, nakon čega je hitno hospitaliziran.

Saša Vidić je bio jedan od najpoznatijih srpskih dizajnera i stilista, a bio je poznat i kao osoba britkog jezika, kada je bila riječ o stilovima odijevanja slavnih osoba.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sasa Vidic (@vidicsasa)

Rođen je u Hrvatskoj, u selu Mlaka, jedno je vrijeme živio u Banjoj Luci, nakon čega se preselio kod ujaka u Beograd, gdje je izgradio karijeru.

Odijevao je brojne poznate osobe u Srbiji, od pjevača i glumaca, do sportaša i političara, a bio je i osnivač modne marke "Broz".

Vijest o Sašinoj smrti pogodila je brojne njegove obožavatelje i suradnike.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 3 Nenad Tatarinov - 2 +26 Nenad Tatarinov - 1 Nekad i sad Evo kako je suprug Maje Šuput izgledao prije nego što je upoznao našu pjevačicu, odmah je uočljiva velika promjena!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin - 1 Stjepan Vukadin - 2 Stjepan Vukadin - 3 Damir Tomljanović, Edin Mehmedović, Stjepan Vukadin +27 Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin - 3 Celebrity Omiljeni hrvatski chef opustio se na prijateljevoj svadbi pa zapjevao veliki hit Petra Graše, pogledajte atmosferu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene