Ispisala je povijest

Preminula legendarna talijanska pjevačica i glumica Raffaella Carra: "Otišla je u bolji svijet"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Raffaella Carra bila je jedno od najpopularnijih televizijskih lica u Italiji, ali i van njezine granice.

Legendarna talijanska pjevačica, glumica i televizijska voditeljica Raffaella Carra preminula je u 78. godini života, a tužnu je vijest potvrdio njezin partner Sergio Japino.

"Raffaella nas je napustila. Otišla je u bolji svijet gdje će njezina humanost, njezin nepogrešiv smijeh i njezin izvanredni talent zauvijek blistati", izjavio je Sergio.

Talijanski su mediji izvijestili kako je preminula nakon bolesti koju nažalost nije uspjela pobijediti, a za života nije željela da se o tome piše, već samo o njezinoj pozitivnoj energiji i zaraznom osmijehu. 

Raffaella je snimila desetke filmova, okušala se i u Hollywoodu pa je 1965. godine s Frankom Sinatrom glumila u "Von Ryan's Expressu", a sudjelovala je u brojnim zabavnim televizijskim emisijama. 2013. godine vratila se nakon pauze na male ekrane i to kao mentorica u jednom glazbenom talent showu, a iste je godine objavila i svoj posljednji glazbeni album "Replay".

Pravog imena Raffaella Pelloni rođena je 18. lipnja 1943. u Riminiju, a osim u Italiji bila je popularna u Španjolskoj i cijeloj Latinskoj Americi. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Kojić Severina - 2 Severina - 3 Severina - 1 +0 Severina Celebrity Severina samo za Dnevnik Nove TV komentirala ročište o skrbništvu nad sinom: "Jako sam tužna, 20 mjeseci moje dijete je bez majke "

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik i Lejla Filipović (Foto: Dnevnik.hr) Lejla i Tarik Filipović (Foto: Instagram) Lejla i Tarik Filipović (Foto: Instagram) +0 Lejla i Tarik Filipović (Foto: Instagram) Celebrity Tarik i Lejla Filipović reagirali na uvredljiv komentar ispod zajedničke fotke: "Uvijek se iznenadim kakvog polusvijeta ima"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene