Istina, laži, Diana

Nove teorije zavjere o princezi Diani - Bila je trudna u vrijeme smrti?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova West End predstava o princezi Diana ponovo potaknula teorije zavjere.

Prije nekoliko dana svoje prikazivanje započela je West End predstava, 'Istina, laži, Diana' i odmah izazvala pomutnju i nove teorije zavjere.

Pogledaj i ovo Princ Harry ovo ne može propustiti! Princ Harry stiže u London povodom važne obljetnice, to će biti njegov rijedak posjet Britaniji otkako je odselio

Otkriveno što se događalo iza kraljevskih vrata u najcrnjim trenucima

Princeza Diana je, zajedno sa svojim dečkom Dodijem Fayedom, poginula u misterioznoj prometnoj nesreći u Parizu 1997. 'Istina, laži, Diana' uvelike se oslanja na novu knjigu 'Kako su ubili princezu Dianu' Johna Morgana. Autor je pregledao 7000 stranica policijskih izvješća i medicinske dokumentacije.

Predstava je pokrenula niz rasprava i kontroverzi zbog tvrdnje kako je James Hewitt, njezin ljubavnik dok je još bila u braku s princom Charlesom, otac princa Harryja.

Otkrivene najintimnije tajne problematičnog braka princeze Diane

Bez obzira na službeni zaključak kako je prometna nesreća bila slučajnost, mnogi i dalje vjeruju kako se radilo o planiranom ubojstvu. Činjenica da je Dodi bio musliman nije odgovarala nekim ljudima.

Osim toga, u predstavi se tvrdi kako je Diana bila trudna u vrijeme smrti!

Teorije zavjere ne prestaju još od 1997. a sada su ponovo podgrijane zbog ove kontroverzne predstave. Predstava govori o piscu Rayu koji istražuje Dianinu smrt kako bi napisao predstavu o tome. U predstavi Roy surađuje s Johnom Morganom, stvarnim likom koji u svojoj knjizi tvrdi kako je princeza ubijena.

U predstavi Mohamed Al-Fayed kaže, 'Zaručili su se i planirali su vjenčanje (Diana i Dodi). Bila je trudna. Nisu željeli da budući engleski kralj ima arapskog očuha. Ubili su ih oboje'.

U predstavi se tvrdi i to kako su princezu zapravo ubili u kolima hitne pomoći dok su je vozili u bolnicu. Postavlja se i pitanje zašto princeza nije bila vezana kada su svi znali da je uvijek koristila pojas čak i kad je sjedila na stražnjem sjedalu.

Predstava 'Istina, laži, Diana' bez sumnje će pokrenuti još mnoge teorije zavjere i uzburkati duhove milijuna ljudi koji su voljeli pokojnu princezu, piše Daily Mail.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene