Dajte drugima priliku

Većinu scena odraditi će 'gola' - bune se jer je preiskusna!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mnogi smatraju da nije pravi odabir za film japanskih korijena.

Slavna glumica Scarlett Johansson postigla je uspjeh s filmom 'Lucy', a sada je potpisala ugovor s Dream Worksom za snimanje adaptacije popularnog japanskog animiranog filma 'Ghost in the Shell'. Iako su mnogi ljubitelji senzualne Scarlett, postoje i oni koji se ne slažu s time da ona glumi i spomenutom filmu. Čak štoviše – krenula se potpisivati peticija da se da nova podjela uloga.

Pogledaj i ovo Scarlett Johansson - 4 Rijetko izdanje Jedna od najseksi žena svijeta pokušala se sakriti, no odale su je zamamne obline na koje su pali brojni slavni frajeri

Iako mlada glumica ima iskustva u akcijskim filmovima kao što su 'Avengers' i 'Lucy', mnogi smatraju da nije pravi odabir za film japanskih korijena te je do sada preko 13 tisuća ljudi potpisalo Care2 peticiju čiji je cilj prikupiti 16 tisuća.

Vidjeli smo je u brojnim ulogama, no sada nam sprema nešto posve novo!

'Brine me to što rijetki glumci uopće dobiju priliku glumiti u visoko budžetnim filmovima jer postoji mišljenje da gledatelji ne žele gledati film ako u njemu ne glumi poznati glumac. I to pokreće začarani krug u kojem mladi glumci ne dobivaju priliku. 'Ghost in the Shell' bio je idealna prilika za nekog novog, ali umjesto toga oni su dali ulogu slavnoj glumici', rekla je autorica peticije Julie Rodriguez koja smatra da bi azijsko-američka glumica bila bolji izbor, piše Huffington Post.

Hvaljeni anime o ženskom kiborg-policajcu, njenom ljudskom partneru i njihovom lovu na tajanstvenog hakera nastao je prema istoimenom stripu, a svi se pitaju tko će na kraju utjeloviti glavnu junakinju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene