NAJVEĆI U HRVATSKOJ

Počeo INmusic Festival!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Započeo je INmusic Festival, najveći open-air festival u Hrvatskoj na kojem nastupaju svjetski poznati izvođači.

Jučer je na jarunskom otoku Trešnjevka počelo novo izdanje InMusic festivala.

Pogledaj i ovo showbuzz Parti u Aquariusu Mislili ste da je gotovo? Partiji sa Zrća preselili u Zagreb!

 

20 000 ljudi na festivalu, 4000 u kampu, ugodno vrijeme, odlično raspoloženje i jako dobri bendovi jučer su otvorili InMusic.

Već od pet sati poslijepodne posjetitelji su se krenuli slijevati prema pozornicama INmusica. Od početnog zagrijavanja uz Baden-Baden, Stop Drop Robot i Roger the Mascot do fantastičnog nastupa Partibrejkersa koji su u kratkom roku uspjeli napuniti livadu ispred Main stagea, publika je bila zadovoljna.


Noć je zavladala Otokom mladosti i Otokom Trešnjevka, a pozornice su pripale grupama The Fratellis, Crystal Fighters i Foals. Ugodna noć i fantastična komunikacija bandova s publikom rezultirala je atmosferom koja se nastavila do 5 sati ujutro uz DJ program ispod golemih šatora Night stagea i Hidden stage.

Neki su skupljali energiju u mističnom ambijentu Šume Striborove, a drugi su se punili samopouzdanjem na karaokama pod kupolom Tko pjeva zlo ne misli pozornice. Čak su i oni koje je nakratko oneraspoložilo ispadanje Hrvatske sa svjetskog prvenstva zaboravili na muke i prepustili se veselim ritmovima Ljetnog Kina na Balkan stageu.

Današnji dan mnogi iščekuju s velikim uzbuđenjem. Dolazi band o kojem se godinama u Hrvatskoj samo priča i koji nikada do sada nije nastupio pred domaćom publikom. Riječ je o fantastičnom dvojcu The Black Keys.

Kombinacija bluesa, rocka i nekih prošlih vremena ispunit će Otok mladosti večeras malo nakon 23 sata.

Ulaz se otvara u 17 sati, a program počinje malo nakon toga. Očekuju vas sve popularniji zagrebački Gatuzo, opaki keltski punk-rockeri Flogging Molly, ali i mistični Bombino, žestoki australci Wolfmother i britanske nade indie rocka Bombay Bicycle Club.

Ulaznice za INmusic festival i kamp mogu se kupiti u najbližem Tisak Media centru i Tisak Media Webshopu, u Dirty Old Shopu u Zagrebu i na službenim stranicama festivala te na blagajnama festivala po cijeni od 349 kuna.

 

 Vidimo se!

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene