Maja k'o Maja!

Maju je zanimala samo jedna stvar vezana za svadbu naše mentorice koja se udala prije dva dana!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Paula Jeričević, Filip Vidović i Maja Šuput Filip i Paula Finalisti showa Ples sa zvijezdama Jelena Perić, Filip Vidović, Sandi Pego i Pedro Soltz Filip Tonković, Paula Jeričević i Filip Vidović Filip Vidović, Paula Jeričević +19 Filip Vidović, Paula Jeričević Galerija

Filip Vidović i Paula Jeričević u finalu showa "Ples sa zvijezdama" otplesali su strastveni tango.

Filip Vidović i Paula Tončević otvorili su finale showa "Ples sa zvijezdama" strastvenim tangom, za koji su dobili same pohvale, ali i visoke ocjene žirija koji su ostavili bez daha.

Pogledaj i ovo Paula Jeričević i Filip Vidović Poseban duo! Naš mladi glumac iznenadio je sve pa i svoju lijepu mentoricu: "Stalno čekam da padne maska, ali..."

Za Paulu su ovi dani puni emocija i uzbuđenja, pogotovo nakon što je izrekla sudbonosno da svom dugogodišnjem dečku Filipu Tonkoviću, na čemu joj je čestitala i voditeljica Maja Šuput.

"Moram ti čestitati kao žena", poručila joj je Maja i pitala je li na svadbi svirala i njezina pjesama "Svatovska" i stihovi "vadi kume, keš".

"Bilo je svega", odgovorila joj je Paula.

"Draga Paula, čestitam na promjeni prezimena, ne znam kako si to uspjela izvesti, s probe na svadbu. Uzeli ste mi pjesmu za finale. Filipe, jesi li spreman za pobjedu?", pitala je Larisa Lipovac Navojec.

"Odgledala sam vaš nastup bez daha, super si vodio partnericu kroz cijeli ples. Posebno mi se svidjela tenzija u zraku, i mislim da ste ovim plesom pokazali zašto ste u finalu", zaključila je Franka Batelić.

"Konačno si počeo voditi, to mi se najviše svidjelo", priznao je Marko Ciboci.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 +23 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Celebrity Šuput za sam kraj čuvala najbolje: Čekala je čak 13 tjedana da obuče ovu senzacionalnu haljinu!

1/50 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Navojec - 3 Larisa Lipovac Navojec - 2 Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec +45 Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci Celebrity Larisa Lipovac Navojec u haljini dostojnoj princeze zaključila svoje pojavljivanje u hit-showu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene