Kako ovo objasniti

Zasjenile Trumpov događaj: Usred grada paradirale u osebujnim odjevnim kombinacijama i priredile show

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Phoebe Price i Angelique Morgan gdjegod se pojave u središtu su pozornosti zbog svog načina odijevanja.

Phoebe Price (47) i Angelique Morgan (47) bave se glumom i manekenstvom, no to nije ono po čemu su najpoznatije. 

Pogledaj i ovo Donald i Melania Trump povukla se iz medija Procurio video prvog izlaska u javnost Donalda i Melanije Trump poslije sedam mjeseci, bivša prva dama posebno je privlačila pažnju

Naime, Phoebe i Angelique gdje god dođu naprave predstavu svojim modnim kombinacijama koje su, malo je reći, osebujne. Tako je bilo i ovog puta kada su se pojavile na skupu podrške predsjedničkom kandidatu Donaldu Trumpu na Beverly Hillsu. 

Price, koja je inače uvijek u golišavim kombinacijama, čak je donekle bila pristojna u usporedbi s Morgan. Obukla je poluprozirni tigrasti kombinezon koji je uskladila sa šeširom i kaubojskim čizmama te je imala zaštitnu masku za lice. 

Angelique je obukla kupaći kostim na kojem je bilo istaknuto Trumpovo ime, a gaćice su joj prilično otkrivale pozadinu. Uz to je iskombinirala ružičaste čarape koje su joj bile iznad koljena, a nije vidjela potrebu za obućom. Takozvane glumice su tako uspjele u svom naumu jer su kao i svaki put privukle puno pozornosti. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić Celebrity Franka Batelić objavila fotografiju na kojoj nosi samo grudnjak i gaćice, svi su očarani: "Želimo još ovakvih fotki"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene