baš su posebni!

Par koji ruši sve predrasude već 17 godina, a od javnosti uspješno skrivaju detalje koji mnoge zanimaju!

Peter Dinklage i Erica (Foto: AFP) Peter Dinklage i Erica (Foto: AFP) Afp 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Peter Dinklage i Erica (Foto: AFP) Peter Dinklage (Foto: Getty Images) Peter Dinklage i njegova supruga (Foto: Getty Images) Peter Dinklage (Foto: Getty Images) Peter Dinklage (Foto: AFP) Peter Dinklage i Erica (Foto: AFP) Peter Dinklage i Erica (Foto: AFP) Peter Dinklage (Foto: Profimedia) Peter Dinklage Emmy (Foto: Getty) Peter Dinklage Emmy (Foto: Getty) +4 Peter Dinklage Emmy (Foto: Getty) Galerija

Peter Dinklage i supruga Erica Schmidt u braku su od 2005. godine i zajedno imaju dvoje djece, ali njihova imena, kao i spol drugog djeteta, javnosti su nepoznata.

Glumac Peter Dinklage, koji je najpoznatiji po ulozi u Tyriona Lannistera u seriji "Igra prijestolja", trenutno promovira svoj novi film "Cyrano", u kojem igra naslovnu ulogu.

Pogledaj i ovo Peter Dinklage i Erica (Foto: AFP) Ljubav je to Slavni parovi koji ruše sve predrasude: S ružnim komentarima često su se suočavali, ali naučili su ih ignorirati

Scenaristica filma je njegova supruga Erica Schmidt, a par se zajedno pojavio na premijeri u New Yorku, gdje su ukrali svu pozornost.

Peter, koji je visok svega 132 centimetra, za ovu je prigodu obukao plavo odijelo, dok je Erica odabrala elegantnu crnu haljinu od baršuna.

Zbog razlike u visini ovaj par nigdje ne prolazi neopaženo, no oni svojom ljubavi ruše sve predrasude. Supružnici izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana, a uspješno funkcioniraju i kao suradnici.

"Pete je nevjerojatno zgodan, šarmantan i duhovit, no kada pišu o njemu, svi se tome čude zbog njegove visine. Ali to je Pete", kazala je supruga glumca 2012. godina za časopis Rolling Stone.

Zanimljivo je da se o njihovu privatnom životu zna jako malo. Poznato je da imaju dvoje djece i da su 2011. dobili kćer, no njezino ime, kao i spol drugog djeteta koje je rođeno 2017. godine, javnosti su nepoznanica.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Tatjana Jurić Celebrity Tatjana Jurić skočila u ledenu rijeku da spasi ljubimicu, uspjela i sve slučajno snimiti: "Ekipa u kafiću gleda, ja skačem, ovo je hit!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene