Splitski slavuj

VIDEO Grašo se nakon duge pauze vratio - EVO njegovog novog hita!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grašo s novom pjesmom nastupa i sljedeći vikend na Splitskom festivalu.

Jedan od najprodavanijih muških glazbenika, autor brojnih hitova i miljenik brojne, osobito ženske publike Petar Grašo nakon deset godina vraća se samostalnoj glazbenoj karijeri.

Pogledaj i ovo Hana Huljić na koncertu Petra Graše ovo nije mogla propustiti Trudna Hana Huljić snimljena prvi put nakon objave sretnih vijesti, uživala je na koncertu supruga Petra Graše u Splitu

Kada je najavio pjevačku pauzu koja je potrajala godinama bilo je mnogo slomljenih srca, no novi će Petrov ljetni hit ponovo mnoge ispuniti ljubavlju.

Dream team hrvatske glazbe Huljić – Grašo autori su pjesme Uvik isti s kojom će Petar iduće nedjelje nastupiti na Splitskom festivalu.

Tri je puta bio pobjednik ovog najcjenjenijeg hrvatskog festivala, a prema reakcijama publike upravo je Petar i ovogodišnji favorit za pobjedu.

Mediteranska pjesma Uvik isti odiše autobiografskim elementima koje Petar otkriva publici, a brojne će obožavateljice ponovno zaluditi energija markantnog Splićanina. Autor glazbe je Tonči Huljić, tekst su zajedno napisali Vjekoslava Huljić i Petar Grašo, a aranžman Nikša Bratoš.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene