egzotična ljepotica

Gola se prvi put pojavila sa 17 godina u erotskoj seriji, a lagala je i o godinama, pa samu sebe zbunila

Penelope Cruz i Tom Cruise (Foto: AFP) Penelope Cruz i Tom Cruise (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz i Tom Cruise (Foto: AFP) Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) Penelope Cruz (Foto: AFP) +0 Penelope Cruz Bardem (Foto: Getty) Galerija

Penelope Cruz poznata je i po vezi s Tomom Cruiseom, koju su započeli dok je on još bio u braku s Nicole Kidman.

Atraktivna Španjolka Penelope Cruz plijeni pažnju javnosti svojom ljepotom otkad je stekla svjetsku slavu, a teško je povjerovati da slavi 46. rođendan. 

Pogledaj i ovo Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) Par kao iz sapunice On joj je vratio vjeru u ljubav nakon što je bivšeg morala ostaviti zbog njegove opsjednutosti kontroverznom vjerom

Penelope je kao 15-godišnjakinja ostvarila glumački debi u glazbenom videu za pjesmu "La Fuerza del Destino" benda Mecano. Nakon toga je dobila voditeljski angažman na španjolskom kanalu Telecino, na kojem je vodila televizijsku emisiju "La Quinta Marcha". 

No prije nego što se potpuno posvetila glumi, Cruz se bavila baletom devet godina, a često se šali kako ima borbene ožiljke kojima to može dokazati. "Svi su mi nožni prsti svinuti. Stopala su mi znala krvariti od previše plesa, a i nokti su mi otpadali i postajali crni. Kad gledam svoje noge sad, imaju veliko značenje za mene", ispričala je Penelope. 

Cruz se i sa samo 17 godina pojavila potpuno gola u jednoj epizodi francuske erotske serije "Serie rose". Zamah u karijeri glumica je doživjela 2001. u Hollywoodu s filmom "Nebo boje vanilije" u kojem je uz nju glavnu ulogu imao Tom Cruise. Na setu su se ona i Cruise, koji se razvodio od Nicole Kidman, zaljubili. 

Priznali su svoju vezu javnosti tek kad se glumac službeno razveo, a prekinuli su u siječnju 2004. Tom i Penelope preko glasnogovornika poručili su da su jednostavno krenuli različitim putevima i da će ostati prijatelji. Ipak, do javnosti je došla informacija da ga je glumica ostavila zbog njegove opsjednutosti vjerom, odnosno scijentologijom. 

Penelope je krasila naslovnice mnogih poznatih magazina, poput Voguea, a časopis Empire svrstao ju je u 100 najseksi glumica svih vremena. Španjolka koja osvaja ljepotom poznata je po svom feminizmu i često ističe kako joj smetaju kritike na račun ženskog tijela i godina. 

Glumica je svojedobno priznala da je na početku karijere lagala o svojoj dobi kako bi mislili da je starija. "Na početku karijere lagala sam o svojoj dobi, u jednom trenutku ni sama nisam znala koliko imam godina. No tada sam se htjela učiniti starijom. Iako sam snimila prvi film 'Jamon, Jamon' s 15, tada sam rekla da sam dvije godine starija", rekla je Penelope, koja je osvojila Oscara za najbolju sporednu ulogu za film "Vicky Cristina Barcelona". 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oscar snack!! @salmahayek ❤️

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) on

Inače, Cruz se 2010. udala za španjolskog kolegu Javiera Bardema (51). Samo godinu dana kasnije su dobili sina Lea (9), a kćer Lunu 2013. Penelope je dosad snimila četiri filma s mužem i upoznali su još 1992. na setu "Jamón Jamón". 

Posljednji je njihov film psihološki triler "Svi znaju sve", koji su snimili prije dvije godine. "Uvijek je malo zastrašujuće snimati s mužem jer se moraš uživjeti u priču koja je možda malo uznemirujuća, pa paziš da ne odeš preduboko u materiju. No s druge strane, ne možeš scene napraviti preblago", ispričala je Penelope o suradnji s Javierom. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lea Michele (Foto: Profimedia) Lea Michele (Foto: Profimedia) Lea Michele i Zandy Reich (Foto: Instagram) +0 Lea Michele i Zandy Reich (Foto: Instagram) Celebrity Sedam godina od velike životne tragedije, glumica čeka prvo dijete s čovjekom koji joj je vratio vjeru u ljubav

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene