Objavljeno je priopćenje

Legendarna kraljica punka hospitalizirana je zbog iznenadne bolesti, liječi se u Italiji

Patti Smith - 4 Patti Smith - 4 Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Patti Smith - 14 Patti Smith - 13 Patti Smith - 8 Patti Smith - 5 Patti Smith - 6 Patti Smith - 4 Patti Smith - 2 Patti Smith - 1 Patti Smith - 3 Patti Smith - 16 +5 Patti Smith - 15 Galerija

Legendarna pjevačica Patti Smith hospitalizirana je tijekom svoje turneje u Italiji, umjetnicu je snašla iznenadna bolest.

Pjevačica Patti Smith hospitalizirana je zbog iznenadne bolesti u Bologni gdje se nalazi zbog svoje talijanske turneje.

76-godišnja kraljica punka trebala je nastupiti u kazalištu Duse, no kako javlja TG Com 24, zadržana je na promatranju i predstava je otkazana.

Kazalište je objavilo priopćenje u kojem stoji: ''S velikim žaljenjem obavještavamo ljubaznu publiku da se koncert Patti Smith neće moći održati na pozornici zbog iznenadne bolesti koja je pogodila umjetnicu. Svima nam je žao zbog neugodnosti koje je ova vijest izazvala. Njoj želimo sve najbolje za brz oporavak.''

Pattin posljednji nastup bio je u katedrali u Modeni u subotu navečer, što je dio talijanske turneje od osam dana, a u bolnici je završila u utorak.
Iako je mnogi znaju samo kao pjevačicu, Patti Smith je i književnica, likovna umjetnica i bivša novinarka. Svoju najveću ljubav, onu prema glazbi, naslijedila je od majke koja je bila jazz pjevačica.

Pjevačica je djetinjstvo provela u Chicagu gdje je radila u jednoj tvornici na pokretnoj traci, a kad je shvatila da takav život ne želi preselila se u New York. Tamo je radila u knjižari, a slobodno vrijeme provodila je svirajući na ulicama.

Tamo je upoznala i svoju ljubav, Roberta Mappletherpeoma, fotografa koji je napravio i prvu naslovnicu za njen album ''Patti Smith Group''.

Tijekom života spajala je punk s poezijom, a njezin lik nigdje ne može proći nezapažen.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Leon i majka Blerta Dajaku - 4 Leon i majka Blerta Dajaku - 1 Leon i majka Blerta Dajaku - 3 Leon i majka Blerta Dajaku - 2 +27 Blerta Dajaku - 2 Celebrity Nitko ne vjeruje da je ovo mama našeg hajdukovca: ''Oni nisu isto godište? Ma ovo nije moguće!''

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Hillary Duff - 6 Hillary Duff - 5 Hillary Duff - 3 Hillary Duff - 4 +12 Hillary Duff - 2 Celebrity Obožavana glumica čeka četvrto dijete, vijest je podijelila na poseban način: "Toliko o tihim noćima"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene