''Ako ima Boga..,''

Poslušajte posljednju pjesmu koju je Aki otpjevao, komentari fanova tjeraju suze na oči: "Nikada više ništa neće biti isto"

In Magazin: Aki Rahimovski - 6 In Magazin: Aki Rahimovski - 6 DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 In Magazin: Aki Rahimovski - 6 Galerija

"Ponovo" je pjesma koju je Aki Rahimovski posljednju otpjevao, a objavljena je na službenom kanalu Parnog valjka.

Obitelj, kolege i prijatelji danas su se posljednji put oprostili od legendarnog pjevača i frontmena Parnog valjka, Akija Rahimovskog.

Pogledaj i ovo In Magazin: Kristijan Rahimovski Arena puna emocija! Parni Valjak održao koncert u čast Akija Rahimovskog, Kiki Rahimovski emotivno o ocu: ''Pokušavam biti dovoljno jak''

"Akiju u čast, danas točno u 15:00 sati, za vrijeme njegovog ispraćaja na Mirogoju, više od 150 radijskih stanica diljem Hrvatske i regije emitirat će pjesmu pod imenom "Ponovo" — posljednju pjesmu koju je Aki otpjevao", najavili su u objavi na službenoj stranici Parnog valjka na Facebooku.

Posljednju pjesmu koju je otpjevao možete poslušati na linku:

 "Ponovni život negdje daleko... a opet u nama! Hvala majstore! Nauči anđele kako se pjeva, kako stih u emociju pretvoriti", "Pjesma je predivna, hvala ti Aki", "Nikada više ništa neće biti isto", "S tobom bi ponovo", "Ponovo bi te slušala Aki", "Ako ima Boga, ponovo ćemo se naći na koncertu za vječnost", samo su neki od komentara ispod pjesme. 

Pjesma je to za koju se ovaj tjedan trebao snimati spot i koja je trebala biti najava velike turneje Parnog valjka i novog studijskog albuma. Stihove i glazbu za singl "Ponovo" potpisuje Husein Hasanefendić Hus, koji je s Akijem činio savršenu simbiozu, zahvaljujući kojoj su bezvremenske pjesme Parnog valjka odgojile generacije slušateljica i slušatelja.

Najznačajniji rock-bend naših prostora se pjesmom "Ponovo" oprašta od čovjeka kojemu je glazba bila život, koji je svojom neuništivom energijom postao sinonim vrhunskog frontmena i uzor generacijama. Aki nas je iznenada napustio, ali njegov duh i glas ostat će zauvijek upisani u svima koji su uz Parni valjak odrastali, zaljubljivali se, smijali i plakali.

Službena komemoracija održat će se u petak, 28. siječnja u 11 sati u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, za najuži krug kolega i prijatelja.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene