bez trunke šminke

Paris Hilton snimljena je u trgovačkom centru u ležernoj odjeći, a ovakvo njezino izdanje još nismo nikada vidjeli

Paris Hilton - 5 Paris Hilton - 5 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Paris Hilton - 3 Paris Hilton - 4 Paris Hilton - 6 Paris Hilton - 1 Paris Hilton - 2 Paris Hilton - 10 Paris Hilton - 1 Paris Hilton - 2 Paris Hilton - 3 Paris Hilton - 4 +19 Paris Hilton - 5 Galerija

Pojavile su se fotografije Paris Hilton na kojima nije nimalo sređena, a to je iznenadilo njezine obožavatelje.

Paris Hilton snimljena je u Las Vegasu dok je hodala trgovačkim centrom bez imalo šminke na licu i u potpuno ležernom outfitu.

Odjenula je široki tigrasti kombinezon na koji je kombinirala plavu vestu, a na glavi je nosila crnu šiltericu.

Nakon nekog vremena navukla je i kapuljaču preko šilterice kako je paparazzi nebi skužili, no to joj ipak nije pošlo za rukom.

Ovo je prvi put da je Paris izašla u javnost, a da nije sređena pa je to iznenadilo sve njezine obožavatelje.

Na svojim Instagram fotografijama Paris uvijek pozira našminkana i u elegantnim izdanjima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Paris Hilton nedavno je dobila sina Phoenixa sa suprugom Carterom Reumom. Paru je bebu rodila surogat-majka, a Paris je otkrila da je tijekom pandemije započela postupak IVF-a sa svojim suprugom.

Par je u vezi od kraja 2019., a prije toga su bili prijatelji 15 godina. Vjenčali su se 2021. godine.

Paris je 2002. bila zaručena za modela Jasona Shawa, 2005. za Grka Paris Latsisa te 2018. za glumca Chrisa Zylku. Osim brojnim zarukama, bogatašica je svojedobno šokirala javnost i snimkom seksa s bivšim dečkom Rickom Salomonom.

Paris je inače i jako bliska prijateljica s Kim Kardashian, a još od svojih 20-ih godina sa skandalima i raznim izdanjima meta je paparazza i kuloarskih priča.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Javier Milei i Fatima Florez Javier Milei i Fatima Florez Javier Milei i Fatima Florez Javier Milei i Fatima Florez +18 Javier Milei i Fatima Florez Celebrity Tko je nova prva dama koja je izazvala zanimanje javnosti? Nedavno se razvela nakon 22 godine braka, a procurio je i njihov kućni uradak!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Slavica Ecclestone Slavica i Bernie Ecclestone Slavica i Bernie Ecclestone Slavica Ecclestone - 1 +17 Slavica Ecclestone - 2 Celebrity Najbogatija Hrvatica odrekla se prezimena koje joj je puno toga donijelo, no nije vratila ni djevojačko!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene