Košarkaša podržavaju mnogi

Jason Collins je prvi aktivni sportaš koji je priznao da je gay!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jason Collins, 34-godišnji košarkaš tako je postao prvi aktivni sportaš u SAD-u koji je priznao otvoreno da je homoseksualac!

Jason Collins, centar Washington Wizardsa priznao je da je homoseksualac. Ovaj 34-godišnji košarkaš tako je postao prvi aktivni sportaš u SAD-u koji je to napravio.

'Nisam priznao da sam homoseksualac kako bih bio prvi u američkom sportu. No, drago mi je da sam to napravio', rekao je Collins koji je svoju seksualnu orijentaciju otkrio u intervjuu za Sports Illustrated.

>> Ispričala detalje: 'Uživam biti zaručena!'

Reakcije su pozitivne. Oglasio se i prvi čovjek NBA lige: 'Jason je bio cijenjen kroz čitavu karijeru. Ponosni smo što je lider i u ovako važnom pitanju', rekao je David Stern.

Collinsa podržavaju i u klubu: 'Izuzetno smo ponosni na Jasona i njegovu odluku. On je bio vođa na parketu i sjajan suigrač kroz čitavu karijeru', objavili su Wizardsi na službenoj stranici. Sjajni 216 centimetara visoki košarkađ igrao je za šest momčadi od 2001. od kad je u NBA ligi.

Pogledaj i ovo showbuzz Čemu? Reperica na utakmicu stigla u haljini koja je imala rupu na stražnjici i zgrozila publiku ponašanjem

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene