Seksi strana nogometa

Kad Hrvatice navijaju: 'Tako sam napaljena. Potroši novac i povedi me u Brazil'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Hej, dečko, tako sam napaljena, želim tvoj novac, trebam tvoj novac. Potroši novac i povedi me u Brazil' - poručuje Nives

Kako se bliži nogometna utakmica između Kameruna i Hrvatske, naše poznate ljepotice žestoko su se primile navijanja. Našim Vatrenima svaka potpora puno znači, a kad njihova imena uzvikuju lijepe žene, poticaj za uspjehom još je veći.

Pogledaj i ovo showbuzz uvijek pali Dame u ljetnim haljinama: Domaće zvijezde koje su seksi i obučene

Tako je Nives Celzijus snimila novi spot za pjesmu 'Take Me To Brasil' te postala glavna tema svih priča oko nogometa.

'Hej, dečko, ako igraš nogomet, razbij zid, bit ću tvoj najbolji poziv. Hej, dečko, tako sam napaljena, želim tvoj novac, trebam tvoj novac. Potroši novac i povedi me u Brazil, možemo napraviti odličan poslovni dogovor', samo su neki od najnovijih stihova kojima Nives (ponovno) podiže prašinu.

Popularna Severina uputila se sama u Brazil te pružila podršku Vatrenima, ali i nogometašima Bosne i Hercegovine te se pohvalila fotografijom s našim Mandžom.

 

Maja Šuput ipak je ostala kod kuće, no na brojnim nastupima pjeva dečkima u čast.

I Nina Badrić pohvalila se svojom navijačkom fotografijom na Instagramu, a zajedno s ostalim navijačicama pozirala je u kockastom dresu.

I kreativne sestre Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić, koje su lansirale najprepoznatljiviji modni brend u zemlji - Boudoir, također je uhvatila navijačka groznica pa se Morana slikala u haljini dizajniranoj posebno za tu (navijačku) prigodu.

A iako je inače sramežljiva oko veze s nogometašem Vedranom Ćorlukom, Franka Batelić ipak nije mogla odoljeti objavi fotografije iz Brazila na Facebooku, gdje je doputovala pružiti podršku voljenom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene