Nemoj pustiti modu

Cipelice, haljinice, kompletići, šeširi: Otkriven vrtoglav iznos koji je Meghan nakon udaje potrošila na krpice

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle, Kraljica Elizabeta (Foto: Profimedia) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty) Meghan Markle i princ Harry(Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Kate i Meghan zagovaraju potpuno drukčije stilove (Foto: AFP) +0 Meghan Markle (FOTO: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL) Galerija

Meghan Markle od udaje za princa Harryja u svibnju 2018. godine nosila je cijelu vojsku velikih dizajnerskih imena.

Vijest o napuštanju kraljevskih dužnosti koju su princ Harry i vojvotkinja Meghan Markle objavili prošlu srijedu na društvenim mrežama izazvala je pravu nevjericu.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

"Nakon puno mjeseci promišljanja i unutarnjih rasprava, odlučili smo napraviti prijelaz u ovoj godini i početi stvarati novu, progresivnu ulogu unutar ove institucije. Namjeravamo odstupiti kao članovi kraljevske obitelji koji više neće neprekidno izvršavati svoje kraljevske dužnosti i raditi ćemo na tome da postanemo financijski neovisni , dok ćemo nastaviti pružati podršku Njezinom Veličanstvu Kraljici.

Uz vašu podršku, posebice posljednjih nekoliko godina, osjećamo da smo spremni učiniti taj korak. Balansirat ćemo između Velike Britanije i Sjeverne Amerike, nastavljajući poštivati našu dužnost prema Kraljici, Zajednici i našim zaštitnicima", poručio je duo u podužoj objavi na Instagramu, a na njih nije ljuta samo kraljevska obitelj, već i brojni Britanci.

No to za Meghan i nije neka novost, jer otkad se zaručila s Harryjem, veći dio javnosti ju ne podnosi ili doslovno mrzi smatrajući kako ga iskorištava za vlastiti boljitak. Abdiciranje od kraljevskih dužnosti samo je produbilo tu mržnju prema bivšoj glumici.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Ono što bi još moglo produbiti takve negativne osjećaje svakako je i iznos koji je 38-godišnja vojvotkinja potrošila na svoje krpice otkad se udala za princa, a radi se o 948 tisuća funti. Kraljevsko vjenčanje održano je u svibnju 2018. godine.

Ipak, nitko ne može sa sigurnošću tvrditi je li vojvotkinja plaćala baš svaki komad i je li dobivala popuste, jer ipak su se brojni dizajneri "tukli" da ju odjenu za bilo koju priliku, posebno one važnije. Ne smijemo zaboraviti niti na dvije vjenčanice koje je nosila na svoj najvažniji dan.

Obzirom da je duo ovom odlukom odlučio biti "financijski neovisan", jasno je kako će morati poprilično zarađivati, ako se Meghan i dalje želi tako oblačiti ili će biti prisiljena smiriti svoje modne doživljaje. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +4 Meghan Markle (Foto: Profimedia) Celebrity Bacila je kraljevsku obitelj na koljena i već krenula samostalno zarađivati: Meghan potpisala prvi ugovor

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene