Morske strasti

Ranije nije imala sreće u ljubavi, ali srce joj je osvojio 4 godine mlađi sportaš od kojeg se ne odvaja

Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) +0 Olivia Culpo (Foto: Instagram) Galerija

Olivia Culpo objavila je na Instagramu seksi fotografiju s Christijanom McCaffreyjem.

Manekenka i bivša miss Universe Olivia Culpo u svom je stilu obilježila početak nove NFL sezone u kojoj igra i njezin dečko Christian McCaffrey te na Instagramu objavila njihovu zajedničku strastvenu fotografiju.

Pogledaj i ovo Olivia Culpo (Foto: Instagram) Kako joj odoljeti? Prije nekoliko godina je i službeno proglašena najljepšom, a sada je sve podsjetila na svima dobro poznate i omiljene prizore

28-godišnja Olivia se na slici prepustila zagrljajima i poljupcima svog četiri godine mlađeg dečka i pohvalila se kako su uživali tijekom odmora.

Par je bio nerazdvojan većinu vremena tijekom karantene zbog koronavirusa, a onda se on morao vratiti svojim treninzima američkog nogometa i klupskim obavezama uoči početka sezone.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Olivia dosad nije imala previše sreće u ljubavi, iza nje su veze s glazbenikom Nickom Jonasom i NFL igračem Dannyjem Amendolom s kojim je nekoliko puta prekidala pa se mirila, no čini se da je svoju pravu sreću pronašla s Christianom koji ju je osvojio unatoč tome što je mlađi nekoliko godina.

Osim što je bila miss Universe, Olivia je bila proglašena i najseksepilnijom i najljepšom ženom svijeta, krasila je naslovnice brojnih magazina i jedna je od najtraženijih manekenki svijeta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene