Kako joj odoljeti?

Prije nekoliko godina je i službeno proglašena najljepšom, a sada je sve podsjetila na svima dobro poznate i omiljene prizore

Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) +0 Olivia Culpo (Foto: Instagram) Galerija

Olivia Culpo zanosno je pozirala na plažama Miamija u badiću koji joj je pristajao kao saliven.

Bivša Miss Universe svijeta i glumica Olivia Culpo ovog je tjedna u Miamiju pokazala sve svoje čari i ljepotu pozirajući u dekoltiranom kupaćem kostimu koji joj je pristajao kao saliven.

Pogledaj i ovo Olivia Culpo (Foto: Instagram) Bivša misica I 9 godina otkako je sve očarala svojom ljepotom izgleda senzacionalno, a ovaj bijeli bikini stoji joj stvarno fenomenalno!

29-godišnja Olivia izgledala je zapanjujuće u modelu s patentnim zatvaračem dok je pozirala u moru nakon što je sišla s luksuzne jahte na kojoj je bilo organizarano Michael Kors x 007 druženje, a i mnogi su komentirali kako ih je podsjetila upravo na jednu od Bondovih ljepotica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Frances Culpo (@oliviaculpo)

Nedavno je na svojem Instagramu naglasila i kako je sve na njoj prirodno, a u jednom je intervjuu otkrila kako se ne drži nikakvog strogog načina prehrane, već svoju liniju ponajviše duguje dobrim genima i redovitoj tjelovježbi.

Inače, Oliviji su natjecanja u ljepoti i pobjeda na izboru za Miss Universe 2012. godine otvorili put u manekenske vode i još uvijek je jedna od traženijih modela u svijetu pa je često možemo vidjeti i na naslovnicama poznatih svjetskih časopisa.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ioan Gruffud (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Ioan Gruffud (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Ioan Gruffud (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Nekad i sad Bivša slatkica uhvaćena nakon bračnog kraha, njene paparazzo fotke nimalo ne izgledaju kao one koje sama dijeli na Instagramu!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene