AMA 2017

Dirljiva izvedba zbog koje su svi u suzama! Cristina Aguilera izvela pjesmu pokojne Whitney Houston

Christina Aguilera (Foto: Getty) Christina Aguilera (Foto: Getty) Getty 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera (Foto: Getty) Bruno Mars (Foto: Getty) Keith Urban (Foto: Getty) Diana Ross (Foto: Getty) +0 Pink (Foto: Getty) Galerija

U gradu anđela održana je još jedna dodjela prestižnih glazbenih nagrada poznatija kao American Music Awards.

U nedjelju je u Los Angelesu održana još jedna dodjela glazbenih nagrada, American Music Awards. Sama dodjela bila je odlična prilika brojnim zvijezdama da zablistaju na crvenom tepihu.

Pogledaj i ovo Faris Pinjo - 2 Znate li na koga? Enisa Bešlagića zbunio je njegov sunarodnjak, podsjetio ga je na jednu našu pjevačicu: "Što vam je on trebao u showu?"

Bruno Mars (Foto: Getty) Bruno Mars (Foto: Getty) Foto: Getty

Kantautor Keith Urban najveći je pobjednik večeri, budući da je osvojio čak tri nagrade. Pjevač grupe One Direction, Niall Horan odnio je nagradu za najboljeg mladog glazbenika, dok je Bruno Mars ponio titulu glazbenika godine, porazivši čak Drakea, Ed Sheerana i The Chainsmokersa. Pjevačica Pink show je otvorila emotivnom izvedbom svoje pjesme s najnovijeg albuma "Beautiful Trauma". Osim toga, pjevačica Christina Aguilera izvela je pjesmu "I will always love you" u čast legendarne Whitney Houston, čime je sve natjerala do suza.

Keith Urban (Foto: Getty) Keith Urban (Foto: Getty) Foto: Getty

Nakon što su mnoge velike pop-zvijezde promaknule svoje najnovije pjesme, legendarna Diana Ross izašla je na pozornicu kako bi izvela neke od svojih najvećih hitova, prije nego što je prihvatila nagradu za životno djelo koja je predana njezinoj cijeloj obitelji koja joj se pridružila na pozornici. Ross nije trebala akrobatiku, plesačice ili pirotehniku da bi pokazala kako i u dobi od 73 godine još uvijek može zadiviti mnoge.

Diana Ross (Foto: Getty) Diana Ross (Foto: Getty) Foto: Getty

Osim muških izvođača, titulu najomiljenije ženske izvođačice pop/rock-žanra ponijela je Lady Gaga. Trofej za suradnju godine odnijeli su Luis Fonsi i Daddy Yankee za svima dobro poznati ljetni hit Despacito kojem je svoju draž dao i Justin Bieber.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene