Bio bi ponosan

Slatkom iščekivanju došao kraj: U obitelj Dragojević stigla prinova, sedmo Oliverovo unuče

Oliver s unukom (Foto: Dnevnik.hr) Oliver s unukom (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Oliver s unukom (Foto: Dnevnik.hr) Oliver i Vesna Dragojević (Tino Juric/PIXSELL) Oliver Dragojević (FOTO: Zeljko Mrsic/PIXSELL) +0 Vesna Dragojević (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Davor i Karmen Dragojević postali su sretni roditelji malenog sina Luke.

Obitelj nikad prežaljenog pjevača Olivera Dragojevića ovih dana ima razlog za novu sreću jer su njegov sin Davor i supruga mu Karmen dobili sina Luku. Sretnu vijest na društvenim je mrežama podijelila Oliverova supruga Vesna.

Pogledaj i ovo Vesna Dragojević - 4 Slavio bi 76. rođendan Udovica Olivera Dragojevića otkrila dosad nepoznate detalje iz njihova života i njegovu neviđenu stranu: "Ta noć mi je ostala za cijeli život"

"Prije dva sata Marko je dobio brata Luku. Moj sedmi unuk", napisala je Vesna na Facebooku.

Tako je slatkom iščekivanju došao kraj jer je Luka na svijet stigao nakon što su u rujnu 2018. godine, mjesec dana nakon Oliverove smrti, Davor i Karmen dobili sina Marka. Iako su mnogi očekivali da će maleni dobiti ime po djedu, to se ipak nije dogodilo, a Vesna je otkrila i zašto se niti jedan njezin unuk neće zvati Oliver.

"Ma kakvi! To nikome nije palo na pamet! Oliver je sinovima rekao: 'Nazovite djecu kako hoćete, ali neka vam nije palo na pamet da netko od njih bude Oliver, pa da ga zezaju u školi da se zove Oliver Dragojević'", sa smiješkom je bila za Story izjavila 66-godišnja Vesna.

Oliverov i Vesnin stariji sin Dino otac je sinovima Duji i Toniju te kćeri Luciji, dok Davorov blizanac Damir ima sina Vinka i kćer Margitu.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) +0 Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Celebrity Dikan se pohvalio lijepom kćeri Lanom, opisom uz fotografiju jasno je dao do znanja koliko je ponosan na nju

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene