Med medeni

Malena Našičanka srca žirija otopila je talentom, ali i pričom kako je zapravo zavoljela klavir i glazbu

Nuo Cheng (Foto: Nova TV) Nuo Cheng (Foto: Nova TV) Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nuo Cheng (Foto: Screenshot Nova TV) Nuo Cheng (Foto: Screenshot Nova TV) Nuo Cheng (Foto: Nova TV) Nuo Cheng (Foto: Nova TV) +0 Nuo Cheng (Foto: Nova TV) Galerija

Nuo Cheng svira klavir od svoje šeste godine, a koliko je dobra pokazala je u showu "Supertalent".

Iako joj je tek osam godina, malena Našičanka Nuo Cheng, pokazala nam je da klavir svira kao velika u sedmoj sezoni showa "Supertalent".

Pogledaj i ovo Kristijan Mihalić i Kristijan Skočić (Foto: Screenshot) Svemirski nastup Prije devet godina šarmirali su Ninu Badrić, a sada im je Maja poručila da su fantazija

Nuo je ljubav prema sviranju klavira otkrila prije dvije godine, a dosad je, osim u "Supertalentu" imala prilike nastupati na međunarodnim natjecanjima, a kako je krenula, vjerujemo da će ih imati još mnogo.

"Kada sam bila mala, još u maminom stomaku, čula sam da mama svira klavir pa mi se to svidjelo'', rekla je Nuo koja je i otkrila da i sada ponekad svira sa svojom majkom. 

Nuo je otopila srca članova žirija i oduševila ih svojim talentom ali i životnim željama.

"Ona je razigrana djevojčica koja jako voli svirati klavir, a kada sam ju pitala što bi voljela raditi u životu, kazala mi je da bi željela biti veterinarka i svirati klavir“, otkrila je njezina mama.

Više o showu "Supertalent" i njegovim kandidatima čitajte na službenoj stranici.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene