Novi filmski hit

Montevideo, vidimo se!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Novi filmski hit 'Montevideo, vidimo se!' stiže u hrvatska kina u veljači sljedeće godine!

Za sve ljubitelje filma i serije 'Montevideo, bog te video' stiže sretna vijest! Prvi službeni trailer za filmski nastavak 'Montevideo, vidimo se!' objavljen je u javnosti, a film bi trebao doći u hrvatska kina već u veljači sljedeće godine.

Sergej Trifunović na premijeri u majici s likom Jovana Divjaka

Radnja filma fokusirana je na igrače jugoslavenske nogometne reprezentacije koji su došli u grad u Urugvaju gdje se održalo prvo Svjetsko nogometno prvenstvo 1930. godine.

Osim tadašnjih utakmica koje je reprezentacija odigrala, u filmu pratimo i ljubavne, nacionalne te nogometno-poslovne priče, a sve pod redateljskom palicom glumca Dragana Bjelogrlića.

U glavnim ulogama igraju Miloš Biković, Branko Đurić, Petar Strugar, Viktor Savić, Predrag Vasić i mnogi drugi, dok se u jednoj od sporednih uloga pojavljuje poznati holivudski glumac Armand Assante, koji glumi nogometnog menadžera.

Nakon velikog uspjeha filma 'Montevideo, bog te video' te istoimene televizijske serije koja je vrlo popularna i kod nas, redatelj Bjelogrlić u potpunoj je tajnosti snimio filmski nastavak, a sama produkcija jedna je od najskupljih ikada snimljenih na ovim prostorima!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene