Pobjednike birate vi!

Nova TV ima 4 nominacije za Večernjakovu ružu: U jakoj konkurenciji su naši glumci, emisija i reporterka!

Ivana Paradžiković Ivana Paradžiković DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeta Brodić Ivana Paradžiković Momčilo Otašević +0 Maja Medaković Galerija

U jakoj konkurenciji za nagradu Večernjakova ruža su naši glumci, emisija i reporterka, a pobjednike birate i vi!

Poznato je tko se sve natječe za prestižnu Večernjakovu ružu - u sedam kategorija Nova TV ima čak 4 nominacije.

Pogledaj i ovo Sabina Tandara Knezović prestižna nagrada Sabina Tandara Knezović dobitnica je Večernjakove ruže u kategoriji TV osoba godine: ''Hvala mojoj Novoj TV koja je iza mene''

U jakoj konkurenciji su naši glumci, emisija i reporterka, a pobjednike birate i vi!

Početak 13. sezone istraživačkog magazina Provjereno obilježile su velike priče...

"Nastavili smo tim tempom, takve jake priče iz tjedna u tjedan, nekako više ne moramo ljudima objašnjavat tko smo što smo i na koji način radimo, nas svi znaju i nekako priče nađu put do nas", ističe urednica Ivana Paradžiković.

Put do njih pronalaze i priznanja. Po treći put emisija je nominirana za Večernjakovu ružu i to u kategoriji "TV emisija godine". A reporterka Provjerenog, Maja Medaković, nominirana je za TV osobu godine.

"To je za mene velika odgovornost, a lijep je osjećaj znati da na temelju onoga što radim s dušom i srcem nakon tih 10 ili 12 minuta priloga se pokrenu neke promjene u društvu."

I omiljeni glumci iz serije "Drugo ime ljubavi" mogli bi dobiti svoju Ružu. Momčilo Otašević nominiran je u kategoriji "glumačko ostvarenje godine".

"Između ostalog to je potvrda za trud i rad, to je potvrda da neko vidi, primjećuje da ja nešto glumim, trudim se i radim."

Najgledanija domaća serija mladoj glumici Elizabeti Brodić donijela je nominaciju u kategoriji "Novo lice godine". Kaže, na slavu se tek privikava.

"Ispeglam kosu da me baš ljudi ne skuže dok idem do dućana, al generalno nemam niti jedno loše iskustvo, uglavnom mi prilaze klinci, tete u dućanu me znaju pa malo brže prođem na blagajni..."

Tko će kući ponijeti Ružu - odluka je na gledateljima. Glasovati se može do 13. ožujka.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Peter Dinklage i Erica (Foto: AFP) Peter Dinklage i Erica (Foto: AFP) Peter Dinklage i Erica (Foto: AFP) Peter Dinklage (Foto: Profimedia) +0 Peter Dinklage (Foto: Profimedia) Celebrity Privatni život skrivaju iako su u braku 15 godina: Nitko ne zna ime njihove kćeri, a ni spol drugog djeteta

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene