Nogometaš i ambasador

Ruši pravila i mijenja igru - Ronaldo u novoj ulozi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dvostruki dobitnik Zlatne lopte (Ballon d’Or ) - najbolji nogometaš godine 2008 i 2013 - novi je TAG Heuer Ambassador. Kako se sjašao u manekenskoj ulozi? Kao na nogometnom terenu!

Dvostruko nagrađivan Zlatnom loptom (Ballon d’Or) za najboljeg nogometaša svijeta, kapetan portugalske reprezentacije i Real Madrida - Cristiano Ronaldo pridružio se drušvu slavnih Tag Heuerovih Brand Ambasadora poput Cameron Diaz i Leonarda DiCapria, tenisačice Marie Sharapove, šampiona Formule 1 Jensona Buttona, svjetskog prvaka u rellyu Sébastiena Ogiera I drugih.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Baš poput tate..." Ronaldova Georgina u teretani ponosno istaknula omiljeni adut, a na treningu je imala i baš posebno društvo

Cristiano Ronaldo oženio je svoju Irinu Shayk?

Tag Heuerovi ambasadori bili su i Brad Pitt i Uma Thurman, Tiger Woods i brojna legendarna imena Formule 1 – od Ayrtona Senne do Kimi Räikkönena, Fernanda Alonsa, Sebastiana Vettela I Lewisa Hamiltona. 'TAG Heuer je najbolji u svom poslu', rekao je Ronaldo, 'I takav je već vise od 150 godina. Niti jedan luksuzni brend nema ovako snažne veze sa vrhunskim sportom. Istovremeno - nevjerojatno glamurozan, a ujedno - poseban I nekonvencionalan brend.

Mogu reći da Tag Heuer I ja dijelimo iste životne odrednice: potpuno promijeniti postojeću igru, srušiti sve granice I nametniuti nova - svoja pravila. Iznimna je cast biti dio takvog snažnog I 'pionirskog' nasljeđa'

Rođen na otoku Madeira 1985.g. Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro (Cristiano Ronaldo ili CR7) profesionalno je igrao u Portugalu prije nego li se priključio Manchester Unitedu 2003 gdje je zabio 100 golova tijekom 6 godina. Postao je najskuplji igrač u povijesti kada se priključio prestižnom Real Madridu 2009 godine. Nogometaš sa najviše postignutih golova svih vremena u POrtugalu I prvi igrač Europske lige sa 69 zabijenih golova u 59 utakmica tijekom 2013.g.

Više puta osvajač Prvenstva i Kupa u Portugalu, Engleskoj I Španjolskoj, pobjednik Champions Lige 2008.g. – bez sumnje Ronaldo će nastaviti rušiti rekorde u nadolazećim mjesecima I godinama i dizati svoju igru na nove nivoe.

Christiano Ronaldo & TAG Heuer. Ruše pravila. Mijenjaju igru.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene