Kakve noge!

Nika Turković u poslovnom outfitu istaknula je i više od očekivanog, a svi su gledali i u skupocjeni modni dodatak

Nika Turković - 1 Nika Turković - 1 John Pavlish i Aleksandar Selak 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Turković - 2 Nika Turković - 13 Nika Turković Nika Turković Nika Turković - 2 Nika Turković - 3 Nika Turković u Petom kupeu - 14 Nika Turković u Petom kupeu - 15 Nika Turković u Petom kupeu - 16 Nika Turković u Petom kupeu - 17 +19 Nika Turković u Petom kupeu - 18 Galerija

Nika Turković na eventu u Zagrebu bila je glazbena gošća, a njezin poslovni look nikako nije mogao proći nezamijećeno.

Pjevačica Nika Turković pozirala je u kratkim hlačicama na koje je kombinirala običnu crnu majicu i crni sako.

Kao modni dodatak nosila je zlatni nakit, crne cipele i Louis Vuitton torbicu.

Kosu je raspustila te je jedan dio zabacila iza uha kako bi otvorila svoje prirodno lijepo lice.

Tijekom eventa pozirala je pred fotografima, a kasnije je otpjevala i svoje nove pjesme i tako zabavila sve prisutne goste.

Tamo su gostovala još neka poznata lica kao što su Sonja Kovač, Marco Cuccurin, Paula Sikirić i mnogi drugi.

Nedavno je sa sestrom Kiarom uživala na putovanju u New Yorku, odakle se javila pratiteljima i obavijestila ih kako je srela Hailey Bieber, suprugu Justina Biebera. 

Inače, u siječnju ove godine krenula su šuškanja kako je naša pjevačica u vezi sa Zoranom Zarubicom, glazbenikom iz benda Buč Kesidi, a iako su se pokušali skrivati, zajedno su bili i na MAC dodjeli glazbenih nagrada u Beogradu, premijeri filma te na zagrebačkim ulicama.

Nika je za domaće medije negirala da su u vezi te rekla kako ne želi komentirati svoj privatni život, ali po fotografijama koje su izašle u javnost drugačije se dalo naslutiti.

Prošlog je ljeta prekinula s kolegom Matijom Cvekom nakon četiri godine veze, a o razlozima prekida nisu se oglašavali što je rastužilo brojne njihove fanove.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +30 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput iznenadila planovima o odlasku iz Hrvatske i promjeni karijere, a sve zbog sinčića Blooma!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez +25 Georgina Rodriguez Celebrity Ronaldova Georgina pokazala je u kakvom luksuzu uživa kamo god da ide, prizori rezervirani za bogate i slavne zasjenili su i njezin dekolte!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene