Strašna priča

Prvi izlazak nakon obiteljske tragedije: Izgleda senzacionalno, ali tugu i bol ne može sakriti

Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Bratić Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) +0 Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Galerija

Krajem listopada ubijen je bratić Nicole Scherzinger, a počinitelj još uvijek nije izveden pred lice pravde.

Prije dva tjedna obitelj slavne pjevačice potresla je strašna tragedija.

Pogledaj i ovo showbuzz Pretužno Shrvana udovica Kobea Bryanta objavila novu fotografiju, koja je slomila srca mnogih: "Ne postoji 24 bez 2..."

Bivša članica popularnog benda The Pussycat Dolls, 38-godišnja Nicole Scherzinger, na Instagramu je podijelila tragičnu vijest vezanu za svog bratića Johna Fredericka, kojeg je još uvijek nepoznati počinitelj udario automobilom te ostavio da umre.

Nesreća se dogodila 26. listopada na Floridi, a počinitelj je pobjegao s mjesta nesreće te ostavio unesrećenog Johna da izdahne na cesti. Nicole je tada odlučila svoju popularnost i tisuće pratitelja iskoristiti ne bi li potražila pomoć u razotkrivanju onoga tko joj je ubio bratića.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

"Cijela je obitelj shrvana jer ga je netko samo ostavio da umre tamo. Znam da je na boljem mjestu, ali svejedno smo slomljeni. Dragi Johne, jako sam te voljela i još te volim. Zbog tebe je svijet bio bolje mjesto", napisala je pjevačica, koja je potom od svojih pratitelja zatražila pomoć u pronalaženju krivca.

"Ako tko ima informacije, molim vas, javite se. Ako ovo čita počinitelj, neka ima hrabrosti i dostojanstva priznati. Naš dragi Bog je milosrdan", poručila je pjevačica, koja je ponudila i novčanu nagradu za informacije o nesreći.

Unatoč teškim trenucima, crnokosu ljepoticu čekale su brojne poslovne obveze zbog kojih je posljednjih dana viđena, među ostalim, i u Londonu pri povratku u hotel nakon gostovanja u The Jonathan Ross showu. Iako je kao i svaki put izgledala senzacionalno u kratkoj zelenoj haljini, na licu joj je pisalo kako je shrvana smrću bliskog člana obitelji.

Skupila je snage tek da s malim osmijehom pozdravi okupljene fotografe, a zatim je pobjegla u hotel. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

Prethodno je Nicole odrađivala nastupe te je bila uzvanica na nedavnoj dodjeli MTV EMA nagrada u Sevilli, no i tamo je izgledala tužno. "Hvala vam svima na podršci i ljubavi zbog mog bratića. Zahvalna sam što svoju bol mogu liječiti pjevanjem", poručila je na Instagramu prije nekoliko dana.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) +4 Lottie Moss (Foto: Instagram) Celebrity S prednje strane djelovala je još i pristojno, a kad se okrenula, fotografi su imali što zabilježiti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene