Novi detalji

Procurile sumnje u uzrok smrti Boba Sageta, takva ozljeda nije mogla nastati slučajno? "Potrebno je puno snage da lubanja zadobije toliko oštećenje"

Puna kuća (Foto: Profimedia) Puna kuća (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Puna kuća (Foto: Profimedia) Galerija

Bob Saget je preminuo 9. siječnja, a obitelj je potvrdila kako se udario u potiljak te je otišao spavati misleći da se ne radi o ničemu ozbiljnome. Stručnjaci sada tvrde drugačije.

Smrt glumca i komičara Boba Sageta početkom siječnja šokirala je čitav svijet, a prije nekoliko dana je njegova obitelj objavila kako je preminuo od ozljede glave za koju vjerojatno nije mislio da je ozbiljna.

Pogledaj i ovo Puna kuća (Foto: Profimedia) U braku više od tri godine Posljednje fotografije i snimke Boba Sageta i njegove supruge tjeraju suze na oči, prije samo dva tjedna proveli su prvi zajednički Božić

Sageta su pronašli mrtvog 9. siječnja u hotelskoj sobi u Orlandu, a prema izvješću nakon obdukcije, utvrđeno je kako se udario u glavu te je otišao spavati misleći da se nije prejako udario. Okolnosti njegove smrti nisu pod istragom, no neurokirurg Sanjay Gupta ovih je dana za CNN komentirao kako stvari nisu toliko beznačajne kako se čine.

"Mislim da obdukcija otkriva puno više te da to nije bio samo nevini udarac glavom. Kada čitate izvješće obdukcije, može se tako činiti, ali radilo se o značajnijem udarcu u glavu", istaknuo je Gupta.

"Potrebno je puno snage da lubanja zadobije toliko oštećenje. Sudeći po svemu, osoba koja ima ozljede poput Sageta trebala je pasti niz stepenice ili ju je čak trebao udariti automobil. Nažalost, nikada nećemo saznati što se točno dogodilo. Mogu samo reći da je za ovakvu ozljedu potreban udarac bejzbolskom palicom", komentirao je neurokirug. Na Twitteru su odmah počele kružiti teorije zavjere te su Sagetovi obožavatelji zaključili kako bi policija trebala pokrenuti istragu.

"Zaključeno je da se slučajno nečim udario u potiljak, mislio je da to nije ništa opasno te je otišao spavati", stoji u priopćenju njegove obitelji koje su objavili prije nekoliko dana.

Istražitelji su ranije odbacili da je Saget umro zbog droge ili da je u pitanju zločin te su vjerovali da je bila riječ o infarktu ili moždanom udaru.

Sprovod zvijezde serije "Puna kuća" održao se 14. siječnja u Los Angelesu. Iza sebe je ostavio suprugu Kelly Rizzo te tri kćeri, Laru, Aubrey i Jennifer.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene