Prepoznajete li je?

Proslavila se u prvom hrvatskom talent showu, a nakon što je nestala iz javnosti, vratila se s novim imenom!

Nera Stipičević Nera Stipičević Vanesa Pandzic/Cropix 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kurtela i Nera Stipičević Nera Stipičević In Magazin: Nera Stipičević - 5 In Magazin: Nera Stipičević - 3 In Magazin: Nera Stipičević - 1 Nera Stipičević - 1 Nera Stipičević - 2 Nera Stipičević - 3 Nera Stipičević - 4 Nera Stipičević - 5 +8 Nera Stipičević - 6 Galerija

Nera Stipičević proslavila se u showu Story Supernova 2003. godine, a od tada je promijenila karijeru i ime.

Nera Stipičević zadnjih se godina rijetko pojavljuje u javnosti, pa u svakom izlasku privuče veliku pažnju.l

Sada je bila na premijeri filma "Jeanne du Barry" u Zagrebu, gdje je pozirala s glumicom Petrom Kurtelom.

Za ovu se prigodu i dotjerala, a na premijeru je došla i s dodatkom koji na njoj još nismo vidjeli - dioptrijskim naočalama.

Makaranku Neru javnost je upoznala davne 2003. godine u prvom hrvatskom talent showu Story Supernova, koji ju je vinuo u zvijezde.

Nera se nakon showa kratko bavila glazbom te je 2004. godine izbacila album s kojeg je najpoznatiji singl "Centar svita", a pjevanje je zatim zamijenila glumom. Magistrirala na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu 2010. godine i od tada je odigrala brojne kazališne predstave, ostvarila je i nekoliko filmskih te televizijskih uloga, a okušala se i u sinkronizaciji.

No onda se, na vrhuncu popularnosti, odlučila povući sa scene i iz javnosti.

"Razlog je bio nekakvo moje osobno nezadovoljstvo. S televizijske scene sam prešla na kazališnu scenu, završila sam studij ekonomije i studij glume i posvetila se evo, posljednjih pet godina sebi, svom duhovnom putu, putu autentičnosti i pronalasku svog osobnog umjetničkog, autentičnog izražaja", ispričala je Nera ranije ove godine u In Magazinu.

"Kad je meni bilo teško, u mojim najtežim trenucima, ja se nisam željela popeti na scenu, a ja sam cijeli život na sceni, od djetinjstva, i shvatila sam da negdje mora biti neki odgovor, neki izlaz i ponovo neko svjetlo. Svoju bol krenula sam izražavati kroz poeziju, nisam planirala pisati poeziju, ali je ta potreba došla organski. Kao i glazba", objasnila je.

Na scenu se vratila s novim umjetničkim imenom FreeDA Nera Immortele.

"Neki se udaju za čovjeka, a ja sam za umjetnost. Poanta je u njezinoj poruci: FreeDA Nera Immortele. Želiš biti free, da kaže glas iz Hrvatske, onda trebaš doći kroz svoje rane, Nera obrnuto kad zamijenimo slova, slogove su rane da bi upoznao svoju besmrtnost , odnosno svoju dušu. Riječ Immortelle na francuskom znači smilje, na engleskom latinskom, ima korijen u riječi besmrtnost", ispričala je Nera.

FreeDa Nera Immortelle publici se predstavila u autorskoj koncertnoj predstavi "Cvit samoće", ali i internacionalnom podcastu, koji su odraz njezine art terapije i intervjua sa samom sobom.

Kako je Nera izgledala na počecima karijere, prisjetite se u našoj galeriji.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević i Filip Kratofil Lana Jurčević i Filip Kratofil - 1 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 2 +26 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 3 Celebrity Tko je otac djeteta Lane Jurčević? U vezi su već šest godina, a osim ljubavnih i poslovni su partneri!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Bruna Sanader - 3 Bruna Sanader - 2 Bruna Sanader - 4 Bruna Sanader - 5 +29 Bruna Sanader - 1 Celebrity Sanaderova mlađa kći uhvaćena je u šetnji Zagrebom, u naručju je nosila sinčića starog svega par mjeseci!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene