Dvije zvijezde TLZP-a

Neda Parmać i Marina Orsag u zajedničkom showu, iz prijateljstva se rodila i poslovna suradnja

Neda Parmać i Marina Orsag Neda Parmać i Marina Orsag PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać i Marina Orsag Comedy Music Show Gelato Sisters i Studio Smijeha Ladies Neda Parmać i Marina Orsag Neda Parmać i Marina Orsag +0 Neda Parmać i Marina Orsag Galerija

Neda Parmać i Marina Orsag predstavljaju zajednički projekt Comedy Music Show Gelato Sisters i Studio Smijeha Ladies, koji ćemo uskoro moći pratiti online.

Tijekom sudjelovanja u showu "Tvoje lice zvuči poznato", osim što su nas oduševljavale svojim izvedbama, između Nede Parmać i Marine Orsag rodilo se prijateljstvo, a iz njega i poslovna suradnja.

Pogledaj i ovo Goran Navojec i Tomislav Marić ToMa kao Vice Vukov, TLZP "U dušu si me dirnuo" Gorana Navojca nismo navikli vidjeti ovako emotivnog, evo što mu je izmamilo suze na oči

Kako su njih dvije imale odličnu međusobnu energiju, ne sumnjamo da će se ona osjetiti i u zajedničkom projektu pod nazivom "Comedy Music Show Gelato Sisters i Studio Smijeha Ladies".

Premijera showa očekuje vas 27. 2. u 20:30, i to online na platformi Entrio.hr.

U showu svojim najboljim forama na temu muzike i raznih izvođača nasmijat će vas dame Studija Smijeha, Marina Orsag i Vlatka Mifka, dok će vas svojim najboljim obradama i originalnim stvarima rasplesati Gelato Sisters, koje čine Neda Parmać, Sanja Parmać i Jana Valdevit. Kako ovaj show ne bi bio samo to, očekuju vas i neka njihova zajednička iznenađenja. Koja su to točno? Morat ćete pogledati show.

Ne propustite sat i pol urnebesne i rasplesane zabave u svom dnevnom boravku. Comedy Music Show će vam barem malo vratiti onaj ugođaj izlaska, dok cure jedva čekaju da vas uskoro i uživo zabavljaju.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene