Vratio se u Hrvatsku, otvorio Coloniu

Narcis očito ima tip: 'Pada' na dugokose crnke!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Narcis Mujkić se vratio u Hrvatsku s obitelji - djevojkom Sarom i zajedničkim djetetom kako bi ponovno otvorio restoran Colonia.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Ivana Lovrić - 1 ''ne mogu vjerovati'' Pjevačica grupe Colonia u šestom mjesecu trudnoće udala se u sportskoj vjenčanici: ''Još 3 mjeseca i postat ću majka''

Nakon trogodišnjeg izbivanja iz 'lijepe naše', bivši suprug pjevačice Indire Vladić ponovno je u zagrebačkom kvartu Travno, na platou poznate 'mamutice', otvorio restoran kojeg su bivši supružnici zajedno držali.

Iako nisu više zajedno u ovom poslu, Narcis nam je rekao kako je dobio Indirin blagoslov na korištenje imena Colonia za restoran kao i imena pjesama za jela na jelovniku.

>> Oko vjenčanja su se lako dogovorili, no oko jednog se ne slažu!

Podsjećamo, Narcis i Indira vjenčali su se 2001. godine, a razveli su se nakon 9 godina braka. Nakon razvoda Indira i Narcis očito su ostali u dobrim odnosima, a na otvorenju je bila i njegova sadašnja djevojka Sara. Očito je da Narcis pada na crnokose djevojke kakva je bila i Indira na početku karijere.

Restoran Colonia

'Prostor se našao prazan. Vratio sam se iz Amerike i dugo razmišljao o tome što bih radio. Kad sam pitao Indiru što misli o ponovnom pokretanju restorana rekla je 'slobodno daj'', ispričao nam je Narcis te se našalio kako je uvjet bio da ona može jesti 'gratis'.

>> Bivši supružnici uhvaćeni u šetnji gradom!

Odlično raspoložen vlasnik restorana uživao je u trenutku njegova ponovnog otvaranja i to u društvu prijatelja među kojima su bili pripadnici hrvatske estrade poput Tonyja Cetinskog i Borisa Đurđevića, kao i nogometaša Louisa Ibaneza i njegove djevojke.

U razgovoru za naš portal Dnevnik.hr Narcis je otkrio kako se nije u Hrvatsku vratio za stalno.

'Vratio sam se kako bih otvorio restoran, a nakon toga odlazimo natrag u Ameriku', rekao nam je te dodao kako bi najviše volio zimi živjeti tamo, a ljeti u Hrvatskoj.

>> Dok je njegova djevojka zavodila u koži, Boris je pričao o hrani

A što to Narcis radi u Americi?

'Radim s prijateljem koji već 20 godina tamo ima firmu. Bavimo se distribucijom neke dječje opreme te ponudu dopunjujemo s nekim novim stvarima', rekao nam je, a razgovor se malo po malo opet vratio na restoran zvučnog imena - Colonia oko čijeg su ponovnog otvaranja bivši supružnici veoma složni.

Naše druženje s Narcisom pogledajte u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene