Šokirali javnost

Najpoznatije seks snimke slavnih: Videi koji su promijenili živote zvijezda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

S najnovijim seks skandalom u Hrvatskoj, nismo se mogli ne prisjetiti svih poznatih kućnih snimaka koji su šokirali domaću ali i svjetsku javnost.

Tina Katanić meta je u novom seks skandalu koji je potresao domaću javnost. Nekoliko dana kontroverzan video kruži Internetom, a o cijelom slučaju oglasila se i sama Tina samo za Dnevnik.hr.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

'Osjećam se poniženo, obespravljeno. Zbog okolnosti cijelog slučaja u kojoj su mnoge stvari učinjene preko moje volje, danas sam dala iskaz u PU zagrebačkoj i dalje će institucije pravne države raditi na zaštiti mojih prava. Potražila sam pravnu pomoć i ubuduće će moje interese zastupati ovlašteni odvjetnički ured', rekla nam je Tina o seks videu.

Tina Katanić za Dnevnik.hr o seks skandalu: 'Osjećam se poniženo'

Još je jedna loto djevojka doživjela neugodno iskustvo sa seks videima. Riječ je o Suzani Mančić koja je bila jako popularna u bivšoj Jugoslaviji. U javnost je izašla njezina intimna video snimka koja ju je bacila na stup srama.

'Novinari su mi dojavili. Rekli su mi gospođo Mančić, mi to imamo i sutra će sve novine pisati o tome. Djeca su mi na sreću odrasla u zdrave i normalne mlade ljudi, ali to je moglo biti pogubno za njih, a potom i za sve nas. Da nisam imala djecu, ne bih se mnogo sekirala, ali kad imaš dvije djevojčice u školi, to je bio smak svijeta', ispričala je Suzana našem Daliboru Petku u intervjuu.

Za njima je uzdisala cijela Jugoslavija: Ovako izgledaju danas!

Svi već znaju za poznati slučaj Severine Vučković. Njezin kućni filmić jedan je od najspominjanijih kada su u pitanju seks skandali u regiji. Iako nije zaboravljen, Severina se uspješno transformirala u najveću zvijezdu u regiji i okrenula karijeri.

No, no nisu one jedine. Svjetski slavne zvijezde suočavale su se i s puno gorim slučajevima – i još su uspjele profitirati od seks snimki.

Svjetski slučajevi s kućnim flimićima

Svakako najpoznatija zvijezda današnjice je Kim Kardashian čiji je kućni pornić izašao u javnost 2007. Kim je tada tužila Vivid Entertainment, koji je plasirao sporni video, a osam mjeseci nakon skandala njezina obitelj dobila je ponudu koja se ne odbija - reality show Keeping Up With Kardashians. Video je i dalje prati, no Kim je uspjela ostvariti svjetsku karijeru, zarađuje milijune zahvaljujući svojem imenu, a izbacila je i popularnu igricu za mobitele. Udala se za Kanyea Westa s kojim ima kćer.

I njezina prijateljica Paris Hilton bila je žrtva objave kućnog pornića. Njezin video izašao je 2003. A objavio ga je njezin bivši dečko Rick Solomon. U slučnoj situaciji našla se i Baywatch zvijezda Pamela Anderson. Njezin je kućni uradak s bivšim suprugom Tommyjem Leeom podigao je veliku medijsku prašinu.

Playboyeva zečica Kendra Wilkinson prošle se godine susrela s duhovima prošlosti jer se Vivid Entertainment 'dokopao' i njezinog kućnog pornića kojeg je snimila još u srednjoj školi! 

Kako god bilo i na koji je god način snimljeno, činjenica je da će ih priča o seks skandalu pratiti do kraja života. Kada se već tako nešto dogodi, možda je najbolje sve prepustiti zakonskim službama te najbolje iskoristiti iz novonastale situacije.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene