Golupčići!

Procurila nova fotka zaljubljenih Graše i Hane, pozirali su zagrljeni i nasmijani, a poznato je i gdje su bili!

Hana Huljić Hana Huljić DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Hana Huljić Galerija

Petar Grašo i Hana Huljić skupa su otputovali u Sloveniju gdje su fotografirani na jednom druženju, a fotografija je objavljena na Instagramu.

Otkako se doznalo da su par, oči domaće javnosti uprte su u Petra Grašu (45) i 14 godina mlađu Hanu Huljić, i prati se svaki njihov novi potez.

Pogledaj i ovo In Magazin: Petar Grašo - 7 ''to valjda tako treba biti'' Grašo otkrio kako se Hana nosi s drugom trudnoćom: ''Kao svaka trudnica. Jedan dan joj se jedu kroasani, drugi dan ne voli kroasane''

Tako su sada Grašini vjerni fanovi iskopali njihovu novu zajedničku fotografiju koja je objavljena na Instagramu jedne vinarije u Sloveniji i na kojoj novopečeni par izgleda zaljubljenije nego ikad.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MOVIA (@moviawines)

Grašo i Hana tamo su se družili s poznatim slovenskim chefom Tomazom Kavcicem, a na petoj fotografiji u nizu poziraju zagrljeni i nasmijani.

Fotka novopečenog para objavljena je i na fan stranici Petra Graše, a prizor je rastopio njegove obožavatelje koji su se u komentarima složili kako su on i Hana savršen par.

Podsjetimo, za njihovu vezu doznalo se početkom listopada kada su zajedno fotografirani u Zagrebu, a navodno su par još od ljeta. Novopečeni par još je tajnovit o svojoj vezi i Grašo je dosad bio kratko prokomentirao da namjerava nastaviti čuvati svoju privatnost.

Grašo je prije Hane bio 24 godine u vezi s Danijelom Martinović, a za njihov prekid doznalo se u svibnju ove godine.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić (Foto: Instagram) +0 Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Celebrity Tatjana Jurić ima koronu: "Cijepljena sam dvaput, ali me ozbiljno sastavilo, mislila sam - pa neću baš noćas otegnuti''  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene