objavio zajedničke fotke

Momčilo Otašević pokazao ženu na koju je posebno slab, evo tko je ljepotica koju ne skriva od javnosti!

Momčilo Otašević Momčilo Otašević Nova TV 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević sa sestrom Momčilo Otašević sa sestrom Momčilo Otašević sa sestrom Momčilo Otašević sa sestrom i roditeljima Momčilo Otašević sa sestrom Momčilo Otašević - 1 Momčilo Otašević i Ana Uršula Najev Momčilo Otašević Momčilo Otašević - 3 Momčilo Otašević i Konstantin Haag +18 Momčilo Otašević Galerija

Momčilo Otašević ne voli puno otkrivati o svojem privatnom životu, no pokazao je ženu koja ima posebno mjesto u njegovu srcu.

Zvijezda serije "Kumovi", crnogorski glumac Momčilo Otašević, puni medijske stupce svojim privatnim životom otkako je objavljeno da se razvodi od glumice Jelene Perčin.

Momčilo svoju privatnost voli držati za sebe, no poznato je da je vezan uz svoju obitelj, a posebno sestru Sanju.

Glumac je nekoliko puta pokazao sestru i na društvenim mrežama, a lijepa Sanja je očarala njegove pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Momcilo Otasevic (@olicmom)

"Na Sanju sam posebno slab. Uvijek dobije od mene što hoće. I tata je uvijek imao poseban odnos s njom. Htio ne htio, prirodno je da si blaži prema ženskom djetetu. Nadaš se nekako da će sutra kraj sebe imati nekog isto tako dobrog i blagog, tko će joj pružiti pažnju i podršku, dok sina čeličiš", kazao je Momčilo jednom prilikom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Momcilo Otasevic (@olicmom)

Sestru je često spominjao u intervjuima pa je poznato i da je živjela u Milanu, gdje je studirala, a i on je umalo završio u Italiji jer je u Rimu upisao arhitekturu, no ipak se odlučio studirati na Fakultetu dramskih umjetnosti u Cetinju.

Glumac je jednom prilikom na Instagramu pokazao i svoje roditelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Momcilo Otasevic (@olicmom)

Inače, Momčilo je otac dvoje djece, kćeri Maše i sina Jakše, koje je dobio s bivšom suprugom Jelenom Perčin. Par je bio u braku pet godina. Zbližili su se na setu serije "Zora dubrovačka" 2013. godine, a prijateljstvo je preraslo u ljubav kada su zajedno snimali seriju "Kud puklo da puklo" 2016. godine. Vjenčali su se 2018. godine u Crnoj Gori, a razvod su objavili početkom ove godine.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin - 3 Slavko Sobin - 2 Tihana Lazović Trifunović i Slavko Sobin - 2 Tihana Lazović Trifunović i Slavko Sobin - 3 +23 Tihana Lazović Trifunović i Slavko Sobin - 1 Celebrity Jedan od naših najzgodnijih glumaca kratko otputovao iz Hrvatske: ''Točno 20 godina da bi se ostvario jedan od najvećih snova!''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Živojinović s polubratom i polusestrom Lepa Brena, Zorica Desnica, Ivo Nakić i Slobodan Živojinović Filip Živojinović, Slobodan Živojinović i Zorica Desnica Lepa Brena s obitelji - 1 +27 Lepa Brena s obitelji - 2 Celebrity Evo kako izgleda muž Aleksandre Prijović, koji je Brenin posinak, vjenčali su se prije pet godina, a svoj privatni život vješto skriva od javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene