Kao da se i pomladio

Prepoznajete li domaćeg glazbenika na novoj fotki? Na sceni je od 90-ih, ali nije oduvijek izgledao ovako

Mladen Burnać (Foto: PR) Mladen Burnać (Foto: PR) PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Burnać (Foto: PR) Mladen Burnać (Foto: PR) Mladen Burnać (Foto: PR) +0 Mladen Burnać (Foto: PR) Galerija

Mladen Burnać nastupio je na 69. Zagrebačkom festivalu s pjesmom "Nikad veće ljubavi", a zbog imidža koji njeguje zadnjih godina više ga nije lako prepoznati.

Poznati domaći kantautor Mladen Burnać na sceni je prisutan još od početka 90-ih, a od tada se znatno promijenio.

Pogledaj i ovo In Magazin: Banovina u srcu - 8 Bezvremenska pjesma! Banovina u srcu! Poznati pjevači snimili pjesmu utjehe i nade, pjesmu njezine ljepote i ponosa

Iako su od njegov početka karijere prošla desetljeća, vrijeme kao de nije ostavilo traga na njegovu licu, no zato zadnjih godina njeguje imidž zbog kojeg ga više nije lako prepoznati.

S ravnom i sjajnom kosom do ramena, Mladen je mamac za poglede gdje god se pojavi, pa je tako ukrao pažnju i na 69. Zagrebačkom festivalu na koji je stigao u ženskom društvu.

Burnać je bio jedan od izvođača i predstavio se s pjesmom "Nikad veće ljubavi", a video svojeg nastupa objavio je na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mladen Burnać OFFICIAL (@mladen_burnac_official)

Nedavno su se pojavile Mladenove fotografije iz 1991. godine, i to sa njegova zajedničkog nastupa sa Severinom i Ivanom Banfić, a u galeriji možete vidjeti koliko se od tada promijenio.

Zanimljivo je i da je isti trojac te godine snimio i pjesmu naziva "Oglasi", na kojoj im se pridružio i Sandi Cenov, a radi se o parodiji na ljubavne oglase iz novina.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Milanović Zoran Milanović +0 Zoran Milanović - 2 Zanimljivosti Dobro raspoloženi Milanović plazio jezik i pravio grimase, ovakvoga ga još nismo vidjeli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene