Plakao svaki dan

Milo Hrnić nikada se nije pomirio s tragičnim gubitkom sina, bili su bliski poput najboljih prijatelja: "Tješe me, no meni je sve teže..."

Milo Hrnić Milo Hrnić Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Srđan, Dubravka, Milo i Ante Hrnić Milo Hrnić - 2 Milo Hrnić - 1 Milo Hrnić - 2 Milo Hrnić - 1 Milo Hrnić - 2 Milo Hrnić - 1 Milo Hrnić Milo Hrnić Milo Hrnić +6 Milo Hrnić Galerija

Milo Hrnić je prije tri godine ostao bez starijeg sina Srđana, a s njegovim se gubitkom nikada u potpunosti nije pomirio.

Domaću javnost rastužila je vijest o smrti legendarnog pjevača Mila Hrnića, koji je preminuo u 74. goini nakon duge i teške bolesti.

Milo je bio jedan od omiljenih dubrovačkih glazbenika koji je pjesmom uveseljavao brojne obožavatelje, no posljednjih nekoliko godina njegov život više nije bio isti i to nakon što je tragično izgubio najstarijeg sina Srđana.

On je iznenada preminuo u 53. godini početkom siječnja 2020. godine, a Milo je u kasnijim intervjuima priznao kako se sa sinovim gubitkom teško miri.

"Svaki dan plačem. Prijatelji me tješe da će mi s vremenom biti lakše, no meni je sve teže. S tim se budim i liježem", izjavio je tada Milo za magazin Gloria.

Liječnici su ustanovili da je Srđan umro prirodnom smrću u snu, u svom domu dok su uz njega bili supruga Đulija i tada 9-godišnji sin Marin.

"Ne mogu zaboraviti užas i paniku koju sam osjetio kad me nevjesta tu subotu prijepodne nazvala telefonom. Čim sam čuo Đulijin glas, noge su mi se odsjekle. Bila je sva uspaničena jer nije mogla probuditi Srđana. Ranije ujutro kroz san joj je rekao da ga pusti da se još malo odmori. Žena i ja smo pojurili k njima i ne sluteći da je naš sin već umro. Kad smo petnaestak minuta kasnije ušli u sobu gdje je Srđan ležao, ništa više nismo mogli učiniti", ispričao je za Gloriju Milo.

On i Srđan bili su bliski, poput najboljih prijatelja, a dijelili su i istu ljubav prema glazbi. Milo je razmišljao o tome da uvrsti sinovu pjesmu "Fala'' na jedan od svojih album, ali je odustao jer se slomio svaki put kada je čuo njegov glas, a nakon Srđanove smrti najveću je utjehu pronalazio u svojim unucima.

"Sin je isto volio glazbu. Nema tog momenta, tog segmenta u životu koji me ne podsjeća na njega. Radio sam neke pjesme i onda bi mi došle suze i morao sam stati, ponoviti opet. To je sve ljudski. Postao sam pradjed, kći mojeg pokojnog sina pred Novu godinu rodila je sina, Roko se zove. To Bog pošalje zamjenu. Ono što Bog uzme, vrati natrag", izjavio je bio Milo za 24 sata

Iza Mila je ostala je supruga Dubravka i mlađi sin Ante koji se također bave glazbom.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Milo Hrnić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Milo i Dubravka Hrnić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Milo Hrnić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Pjevač Milo Hrnić (Foto: IN Magazin) +10 Milo Hrnić Celebrity Naš legendarni pjevač Milo Hrnić preminuo u 74. godini nakon duge i teške bolesti

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Yasmine Bleeth - 5 Yasmine Bleeth - 3 Yasmine Bleeth - 1 Yasmine Bleeth - 2 +27 Yasmine Bleeth - 4 Nekad i sad Bila je seks-simbol u crvenom badiću, a njezin zapušteni izgled danas odaje kakav je život vodila na vrhuncu slave

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene