uvijek top!

Jedna od najvećih srpskih zvijezda koju obožavaju i u Hrvatskoj imala je razloga za slavlje, a sve su uveličali brojni poznati gosti!

Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 1 Antonio Ahel/ATAImages 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović - 4 Milica Pavlović - 5 Milica Pavlović - 3 Milica Pavlović - 2 Milica Pavlović - 8 Milica Pavlović - 2 Jelena Karleuša i Milica Pavlović - 1 Jelena Karleuša i Milica Pavlović - 2 Jelena Karleuša, Milica Pavlović i Sofija Milošević - 2 Jelena Karleuša, Milica Pavlović i Sofija Milošević - 3 +19 Milica Pavlović - 1 Galerija

Milica Pavlović proslavila je svoj 32. rođendan u jednom restoranu u Beogradu za koji se odjenula poprilično atraktivno.

Srpska pjevačica Milica Pavlović uhvaćena je u Beogradu tijekom dolaska u restoran u kojem je slavila svoj 32. rođendan.

Za tu prigodu odjenula je široke bijele svečane hlače sa detaljima perja na koje je kombinirala sićušni bijeli top sa srebrnim detaljima.

Na usne je stavila bež nijansu, a kosu je samo ispeglala.

Srebrna torbica, sandale i naušnice odlično su začinili outfit.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Na njezinom rođendanu gosotovali su brojni poznati, a restoran je bio ukrašen njezinim fotografijama ispred kojih je pozirala sretno s čašom šampanjca.

Inače, Milica Pavlović je jedna od najpopularnijih pjevačica u Srbiji.

Rođena je u Švicarskoj, a kao dijete se preselila u Srbiju kad su joj se roditelji razveli. Nakon srednje škole ponovno je otišla k ocu da ne izgubi strano državljanstvo, no kasnije se odlučila ipak na život u nama susjednoj zemlji.

Pjevačica često privlači pozornost svojim golišavim izdanjima i vrućim glazbenim spotovima.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Irena Pecotić - 14 Irena Pecotić - 15 Irena Pecotić - 13 Irena Pecotić - 12 +27 Irena Pecotić - 10 Celebrity Dok Splitom kruže šuškanja o prekidu Pece i Silvije, njegova bivša objavljuje sumnjive stihove: ''Kad počneš lutat...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 1 Severina - 5 Severina - 4 +25 Severina - 3 Celebrity Pogled na Sevkine atribute iz ovog kuta opet je donio gomilu komplimenata: ''Samo da znate, ona ima 51 godinu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene