nije joj bilo lako

Jedna od omiljenih regionalnih pjevačica osvrnula se na ženidbu bivšeg dečka: "Samo sam sve te emocije..."

Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 1 Instagram 1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović - 2 Milica Pavlović Jelena Karleuša i Milica Pavlović - 1 Jelena Karleuša i Milica Pavlović - 2 Jelena Karleuša, Milica Pavlović i Sofija Milošević - 2 Jelena Karleuša, Milica Pavlović i Sofija Milošević - 3 Milica Pavlović - 2 Milica Pavlović - 3 Milica Pavlović - 8 Milica Pavlović - 9 +29 Milica Pavlović Galerija

Milica Pavlović za regionalne medije ispričala je kako se osjećala kada je saznala da su se dva njezina bivša dečka vejnčala.

Srpska pjevačica Milica Pavlović otkrila je kakva je situacija kod nje kada je u pitanju vjenčanje, ali i kako je reagirala kada je njezin bivši partner izrekao sudbonosno "da".

Objasnila je kako nije samo jedan bivši stao pred oltar, već su dvojica u pitanju.

"Ne jedan, nego dva moja bivša su se oženila", rekla je kroz smijeh pa dodala:

"Naravno govorim o mojim tinejdžerskim ljubavima iz vremena kada još nisam bila slavna. S druge strane pjesma 'Vjenčanje' je pjesma koju sam doživjela jako emotivno i osobno, ali nije riječ samo o toj temi".

Tu pjesmu smislila je u trenutku kada su njezine emocije bile poljuljane te se nije osjećala baš dobro.

Slušala ju je dok je bila tužna, razočarana, no u tom trenutku nije osjećala ljubavnu patnju. Smatra kako je samo sve emocije iz pjesme preslikala na sebe i stvari koje je u tom trenutku proživljavala. Zbog toga se Milica povezala s ovom pjesmom i emocijom koju ona nosi.

Inače, Milica Pavlović je jedna od najpopularnijih pjevačica u Srbiji i nosi nadimak "seksi señorita" po svojoj hit-pjesmi.

Rođena je u Švicarskoj, a kao dijete se preselila u Srbiju kad su joj se roditelji razveli. Nakon srednje škole ponovno je otišla k ocu da ne izgubi strano državljanstvo, no kasnije se odlučila ipak na život u nama susjednoj zemlji.

Pjevačica često privlači pozornost svojim golišavim izdanjima i vrućim glazbenim spotovima.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica - 2 In Magazin: Alka Vuica - 7 Alka Vuica - 3 Alka Vuica i Ella Dvornik +28 Alka Vuica - 1 Celebrity Alka Vuica pokazala skoro golo tijelo pa oduševila sve svojom pojavom u 63. godini: “Gušti su gušti!”

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ultra Music Festival - 2 Ultra Music Festival - 3 Ultra Music Festival - 4 Ultra Music Festival - 1 +26 Ultra Europe Festival 2023 - 2 inMagazin Jedna od najvećih zvijezda Ultre za In magazin je otkrila tajne posla za koji mnogi kažu da je kao iz snova!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene