O tome nema govora

Meghan se s ocem nema namjeru pomiriti: ''Ona i princ imaju važnijih stvari na koje se trebaju usredotočiti''

Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Meghan Markle (Foto: Getty) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Meghan Markle (Foto: Getty) +2 Meghan Markle (Foto: Getty) Galerija

Meghan Markle trenutačno se nema namjeru pomiriti s ocem Thomasom koji joj je zadnjih mjeseci priuštio brojne neugodnosti

Njezin život iz temelja se promijenio kada je upoznala princa Harryja, a prošlost je iza sebe ostavila udajom za njega u svibnju ove godine.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Čiji potez je bolji? I Harry i Meghan suočili su se s optužbama za fotošopiranje, evo kako su se oni snašli u svom slučaju

No za Meghan Markle tada su krenuli i problemi s članovima njezine obitelji s kojima se morala suočiti. Osim što je njezina polusestra ne pušta na miru te joj putem medija šalje prijeteće poruke, u centru pažnje voli biti i njezin otac Thomas koji je već prije svadbe dospio u centar skandala kad je s paparazzom snimio dogovorene fotografije koje su onda završile u gotovo svim svjetski poznatim tabloidima.

Thomas na vjenčanje svoje kćeri nije došao zbog zdravstvenih problema za koje se sada čak i piše da ih je izmislio, a od tada se s Meghan nije ni čuo.

Iako se spominjalo i neko pomirenje između njih dvoje, izvor dobro upućen u cijelu situaciju sada tvrdi da do toga sigurno neće uskoro doći te da kraljevska obitelj zbog Thomasovih ispada nije ni uzrujana toliko koliko to možda javnost misli.

''Imaju važnijih stvari na koje se trebaju usredotočiti. O pomirenju s gospodinom Markleom trenutno nema ni govora'', govori izvor.

A unatoč tome što konstantno napada kćer Meghan, njezinog supruga Harryja, kao i kraljevsku obitelj, Thomas se nada pomirenju. No vojvotkinja od Sussexa i njezin otac imali su problema i ranije, a šansu za dobrim odnosom on je potpuno propustio svojim neugodnim ispadima.

Meghan u subotu slavi 37. rođendan, a Thomas je izjavio da bi joj volio poslati čestitku, ali da će njegova biti jedna od tisuću te da je ona vjerojatno neće ni vidjeti. Bit će to Meghanin prvi rođendan koji će proslaviti kao članica kraljevske obitelji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene