Ovaj put sami

Meghan i Harry stigli u naše susjedstvo, ali bez Archieja, udaje im se najbolja prijateljica

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Meghan Markle i Misha Nonoo (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle, princ Harry, kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) +0 Meghan Markle (Foto: AFP) Galerija

Meghan Markle i princ Harry navodno stigli su u Rim na vjenčanje Mishe Nonoo i Mikeyja Jessa.

Vojvotkinja Meghan Markle i princ Harry navodno su sletjeli avionom u susjednu nam Italiju gdje se udaje njihova zajednička prijateljica, ujedno zaslužna i za njihovo upoznavanje, Misha Nonoo.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Prema tvrdnjama suradnice The Suna, novinarke i komentatorice britanske kraljevske obitelji Emily Andrews, par viđen pri dolasku u Rim, ali bez sina Archieja.

"Ptičica iz Italije mi je došapnula da su Harry i Meghan viđeni u Rimu kako bi prisustvovali sutrašnjem vjenčanju njezine najbolje prijateljice Mishe Nonno i američkog naftnog tajkuna Michaela Hessa. Archie nije bio s njima, vojvoda i vojvotinja malo uživaju samo prije nego u ponedjeljak krenu na afričku turneju. Lete u Cape Town, nakon čega će Harry posjetiti Botswanu, Angolu i Malawi prije nego se ponovno pridruži Meghan i Archieju u Johannesburgu", napisala je Emily na Twitteru.

Modna dizajnerica Misha Nonoo jedna je od najbližih Meghaninih prijateljica, a udaje se za bogatog poduzetnika Mikeyja Jessa. Očekuje se da će vjenčanje biti luksuzno te da će se među uzvanicima naći brojne zvijezde i slavne face, među kojima se spominju imena Ivanke Trump i njezinog supruga, princeza Beatrice i Eugenie te pjevačice Ellie Goulding, piše The Mirror.

Prijateljstvo između Meghan i Mishe preraslo je i u poslovnu suradnju kada su zajedno radile na dizajneričinoj kolekciji "Smart Set fashion" koja je predstavljena proteklog tjedna u Londonu.

Upoznale su se u prosincu 2014. godine na sajmu umjetnica "Art Basel" u Miamiju, gdje su na prvu kliknule, plesale su i ispijale koktele cijelu noć.

Misha je također bila uzvanica Meghanina i Harryjeva vjenčanja kao i gošća darivanja njihova, tada još nerođenog djeteta u New Yorku.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez, Marc Anthony i Raffaella Modugno (Foto: Profimedia) Marc Anthony i Raffella Modugno (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez, Marc Anthony i Raffaella Modugno (Foto: Profimedia) Marc Anthony i Raffella Modugno (Foto: Profimedia) +7 Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Celebrity Bivša mu je supruga seks-bomba, a on se pred njom šeće s novom, 20 godina mlađom odabranicom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene