Najveća revija dosad

Revija kao iz bajke: Matija Vuica spremna je za spektakl u dvorcu Trakošćan

Matija Vuica (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Matija Vuica (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Vuica (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) +0 Matija Vuica (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Galerija

Matija Vuica uskoro će u dvorcu Trakošćan predstaviti svoju najveću reviju dosad

Njezine kreacije već su osvojile i holivudske crvene tepihe, no za Matiju je nebo granica pa tako priprema večer za pamćenje u jednom od najljepših hrvatskih dvoraca. Njezina najveća kolekcija dosad, imena ''Kingdom for the King'', spaja kraljevske kreacije s kraljevskim sladoledom Kingom.

''Kroz poznate svjetske bajke vodimo vas u dvorac Trakošćan gdje ćemo oživjeti sve princeze ovoga svijeta i kroz tu veliku kolekciju od 60 haljina zapravo povezati priču Kinga i njegovih divnih
okusa i na koji način se to može spojiti sa tim damama i uopće sa modom.'', objašnjava Matija, 

Pogledaj i ovo Sandra Elkasević - 4 ''Mila...'' Matija Vuica podijelila još neviđene fotografije naše proslavljene sportašice u vjenčanici koju je dizajnirala, sve to uz divne riječi!

A prijateljstvo s Ledom i rad na impresivnoj kolekciji traju već neko vrijeme.

''Zapravo nastaje već dugo, šest mjeseci, jako puno rada, kilometara svile, prekrasnih čipki, puno ručnog rada, jako puno manekenki, a isto tako i puno poznatih žena koje će nositi reviju'', priča dizajnerica. 

''Još prije godinu dana kada smo prepoznali da njezin brend i njezin način razmišljanja su u potpunosti u korelaciji sa King brendom, to znači da su i Matija i King brend inovativni, rakošni,
teže savršenstvu i potpuno su drugačiji od svega što se nudi.'', kaže Antonija Ivanković, marketing manager Leda. 

Da ovo neće biti tek jedna modna revija u nizu, pobrinuo se i Viktor Drago, zadužen za produkciju.

''Moramo ljudima dati emociju, znači ne samo doći negdje i jednostavno odgledati, nego dati ljudima osjećaj i pokušali smo stvrno organizirati jedan posjet, jedan izlet koji će imati par uzbudljivih momenata da ljudi na neki način budu sudionici u projektu.'', govori Viktor. 

Zato će moći uživati i u brojnim popratim sadržajima.

''Nekakav lijepi piknik koji će biti uvod u cijelu priču, šetnja kroz dvorac i još puno događanja'', najavljuje dizajnerica. 

A što nam je omiljena Matija Vuica još rekla pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene