Atraktivna Katarina

Tko je crnokosa ljepotica koja je očarala Matu Rimca?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izumitelj najbržeg električnog automobila na svijetu čuva svoju privatnost za sebe. Ipak, svi već znaju da je u ljubavi jako sretan sa svojom Katarinom.

Tijekom boravka u Ženevi, na salonu automobila, veliku pozornost svjetske javnosti dobio je Mate Rimac. Njegov Concept S iznimno je atraktivan, lijepe su i hostese koje ga predstavljaju, no mnogima je za oko zapela predivna crnokosa djevojka koja je Rimca pratila u stopu.

Pogledaj i ovo Mate Rimac "Vidi se kako je svima loše" Pogledajte kako je Mate Rimac ispratio svoju čistačicu u mirovinu, priredio joj je oproštaj za pamćenje!

Radi se o njegovoj dugogodišnjoj djevojci Katarini Lovrić. Atraktivna crnka iz Livna studirala je marketing u Zagrebu, a Mate i ona znaju se čitav niz godina. Očito je to i po njihovim fotografijama na Facebooku.

Mladi par uživa u zajedničkim putovanjima, ljubavi prema automobilima, a pomogla je Mati Katarina i svojim znanjem o marketingu, i u poslovnom smislu. O svojoj velikoj ljubavi nikad nisu pričali u medijima, niti su se ikada eksponirali. O ljubavnom životu Mate Rimca zna se vrlo malo, no svima je jasno dao do znanja da je Katarina njegova velika ljubav i podrška.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene