samozatajan par

Mate Pavić pored lijepe djevojke pao u drugi plan, zajedno su već godinama, no nju nemamo često priliku vidjeti!

Mate Pavić i Katarina Jurkin - 1 Mate Pavić i Katarina Jurkin - 1 Slaven Branislav Babić/Pixsell 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Pavić i Katarina Jurkin - 4 Mate Pavić i Katarina Jurkin - 2 Mate Pavić Mate Pavić (Foto: Instagram) Mate Pavić (Foto: Instagram) Mate Pavić (Foto: Instagram) Mate Pavić (Foto: Instagram) Mate Pavić i Nives Ivanišević (FOTO: Instagram) +0 Mate Pavić i Katarina Jurkin - 1 Galerija

Mate Pavić pojavio se na Noći hrvatskog tenisa u društvu dugogodišnje djevojke Katarine Jurkin koja je bila pravi mamac za poglede.

Naš uspješni tenisač Mate Pavić (29) nije propustio svečanu Noć hrvatskog tenisa na kojoj je obilježeno 110 godina organiziranog teniskog djelovanja u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo In Magazin: Gem set - 1 Tko je bio najbolji? Najbolji hrvatski sportaši odmjerili su snage na teniskom terenu, a sve ih je okupio Marin Čilić s humanitarnim ciljem!

U ovoj prigodi pridružila mu se i lijepa djevojka Katarina Jurkin koja se rijetko pojavljuje u javnosti, a kada god to napravi ukrade svu pažnju. Tako je bilo i ovaj put, a lijepa Katarina pobrinula se da je svi gledaju svojim elegantnim modnim odabirima u kojima je istaknula i vitku figuru

Mate i Katarina u vezi su već godinama, no svoju romansu čuvaju daleko od očiju javnosti. Katarina se 2016. godine natjecala na izboru za Miss Hrvatske na kojem je odnijela lentu druge pratilje.

Mate je po pitanju privatnog života bio tajanstven i ranije, a poznata je jedino njegova veza sa studenticom ekonomije Ninom Petreš s kojom je prekinuo zbog prenatrpanog rasporeda.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 6 +30 Nina Badrić - 2 Celebrity Nina Badrić u minici pokazala zgodne noge, ali i objavila zanimljivu poruku: ''Nije čudo da se nisam baš nešto uklopio...''

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 +31 Ivana Knoll - 4 Celebrity Jedna od najseksi Hrvatica prava je senzacija na plaži na Maldivima, u mikro bikiniju s tangama pokazala je sve svoje čari!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene