ma divota!

Partner Hrvatice koju nazivaju jednom od naših najseksi plesačica pokazao kako uživaju na odmoru: "Ljeto, hrana, sunce, more!"

Marko Petric - 2 Marko Petric - 2 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Petric - 1 Marko Petric - 3 Valentina Walme i Marko Petrić - 3 Marko Petrić - 1 Marko Petrić - 2 Marko Petrić - 3 Valentina Walme i Marko Petrić - 1 Valentina Walme i Marko Petrić - 2 Valentina Walme i Marko Petrić - 3 Katarina Madirazza, Marko Petrić +22 Marko Petrić i Valentina Walme - 2 Galerija

Marko Petrić na svom Instagram profilu podijelio je video sa zaručnicom Valentinom Walme i pokazao kako provode vrijeme na ljetnom odmoru.

Glumac Marko Petrić i njegova zaručnica Valentina Walme uživaju u Splitu, a on je od tamo podijelio i simpatičan video u kojem je dočarao pratiteljima što rade.

U videu je pokazao vožnju na skuteru kojom su obišli neke dijelove grada, zatim je pokazao kako mu Valentina pravi pletenicu na plaži, ali i kako slatko jede breskvu.

Nakon toga dočarao je svoj izlazak iz vode u kupaćim hlačicama pa svu pažnju usmjerio na isklesane trbušne mišiće.

Pokazao je i vožnju trajektom, ali i njihov odlazak na romantičnu večeru.

"Ljeto, hrana, sunce, more", napisao je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Petric (@marko53c)

"Uživajte ljudi", proučio im je Pedro Soltz, a svoj komentar ostavila je i Valentina Walme "Aaa ljeto".

"A šta ako previše pocrniš kako ćemo hvatati kontinuitet", napisao je jedan pratitelj zabrinuto.

Valentinu i Marka gledali smo u prošloj sezoni showa Nove TV "Ples sa zvijezdama", u kojem je ona kao mentorica odnijela pobjedu s Brazilcem Pedrom Soltzom, a Marko je plesao s Gabrijelom Pilić.

Svoju vezu potvrdili su na jednom događanju 2021. godine nakon što se mjesecima šuškalo da među ovim mladim parom postoji nešto više od prijateljstva.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Filip Kratofil - 5 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 4 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 3 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 2 +26 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 1 Celebrity Tko je partner Lane Jurčević s kojim pjevačica čeka dijete? Vješto ga skriva od javnosti, a njegov brat također ljubi jednu našu pjevačicu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 7 +25 Žanamari Perčić - 2 Celebrity Žanamari u još jednoj bombastičnoj haljinici otkrila detalj iz privatnog života: "Što je najgore, ja ih i dandanas čuvam..."

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene