njemu nikad dosadno

Grubnić objavio filmske fotografije s odmora u Španjolskoj, pa pokazao što radi dok upija zrake sunca!

Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 1 Marko Grubnić - 2 Marko i Branka Grubnić In Magazin: Marko Grubnić - 1 In Magazin: Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić s majkom Brankom i Momčilom Gurovićem - 1 Marko Grubnić s majkom Brankom i Momčilom Gurovićem - 2 Marko Grubnić s majkom Brankom i Momčilom Gurovićem - 3 Marko Grubnić s majkom Brankom i Momčilom Gurovićem - 4 +19 Marko Grubnić s majkom Brankom i Momčilom Gurovićem - 6 Galerija

Marko Grubnić pozirao je kraj bazena u šarenim hlačicama i sa slamnatim šeširom na glavi, a dobrog raspoloženja mu nije nedostajalo.

Modni stilist Marko Grubnić uživa na odmoru sa Momčilom Gurovićem u Šanjolskoj.

Objavio je niz fotografija u kojima je na jednoj od njih otkrio kako čita knjigu "The Love of My Life" dok lagano na ležaljci upija zrake sunca.

Također, pozirao je i hodajući nasmijan uz bazen, a na sebi je imao rozu košulju i šarene hlače.

Kao modni dodatak nosio je slamnati šešir i kraljevsko plave natikače.

"Ispod španjolskog sunca", stajalo je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Na svojim Instagram storijima pokazivao je i što tamo jedu te kako provode ostatak vremena.

Marko često objavljuje fotografije na kojima ističe svoje isklesane mišiće, ali i onima iz teretane kada se želi pohvaliti koju je vježbu odradio.

Inače, Grubnić je danas jedan od najpoznatijih hrvatskih dizajnera i dizajnerica, a svoje kreacije često radi za Maju Šuput, pa čak i showove koji su najgledaniji u Hrvatskoj, ''Ples sa zvijezdama'' i ''Supertalent''.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 5 +25 Claudia Rivier - 6 Celebrity Slavonka o čijim grudima se ne prestaje pričati i ovoga je puta bujne atribute jedva ugurala u gornji dio badića!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač Sonja Kovač - 8 +28 Sonja Kovač - 9 Celebrity Sonja Kovač pokazala kako uživa na odmoru sa zaručnikom koji ne voli pažnju medija, ali pizori nje u badiću su ono što se komentira!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene